Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτο teaser για το Ford Puma ST

Ελλάδα 14:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτο teaser για το Ford Puma ST

ΝΕΑ

Πρώτο teaser για το Ford Puma ST

ΝΕΑ

Η Ford, χρησιμοποιώντας τον κινητήρα του αντίστοιχου Fiesta, με το Puma ST θα αναστατώσει τους φίλους των crossovers και των επιδόσεων.

Advertisement
Advertisement

Μια πρώτη εικόνα- teaser για το νέο Puma ST που ετοιμάζεται να λανσάρει μέσα στο 2020, έδωσε στη δημοσιότητα η Ford. Το μοντέλο που θα έχει τον ίδιο τρικύλινδρο κινητήρα με το Fiesta ST και απόδοση που αναμένεται να παραμένει στους 200 ίππους, θα αποτελέσει μια sport πρόταση για την διαρκώς αναπτυσσόμενη κατηγορία των δυναμικών μικρών crossovers.

Advertisement
Advertisement

Όπως στο Fiesta ST, έτσι και στο Puma ST που χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα, η δύναμη θα καταλήγει στους εμπρός τροχούς μέσω ενός κιβωτίου 6 ταχυτήτων. Με βάση τη διαφορά στο βάρος, το οποίο είναι ελαφρώς μεγαλύτερο στην περίπτωση του Puma, οι επιδόσεις αναμένεται να είναι λίγο υποδεέστερες από τις αντίστοιχες του Fiesta ST, το οποίο να θυμίσουμε χρειάζεται μόλις 6,5 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα.

Ακόμα και πάνω από 7,0” να είναι ο χρόνος που θα χρειάζεται το Puma ST για την ίδια διαδικασία και πάλι το crossover της Ford θα θεωρείται μια αρκετά γρήγορη περίπτωση. Χώρια που το δυνατό του σημείο, είναι η συμπεριφορά στο δρόμο και οι αντιδράσεις του όταν οι απαιτήσεις του οδηγού γίνονται πιο «ζωηρές». Περιμένουμε για περισσότερες εικόνες της έκδοσης παραγωγής, καθώς και για λεπτομέρειες αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου να ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα.

Advertisement