Live Κίνηση
Περισσότερα
Porsche

Το soundtrack στην οδήγηση της Porsche Taycan

Ελλάδα 15:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το soundtrack στην οδήγηση της Porsche Taycan

Porsche

Το soundtrack στην οδήγηση της Porsche Taycan

Porsche

Ένα από τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι η ησυχία στο εσωτερικό τους από την απουσία του ήχου του κινητήρα. Η Porsche Αυστραλίας το εκμεταλλεύτηκε αυτό και συνεργάστηκε με έναν διάσημο DJ /μουσικό παραγωγό για να φτιάξει το playlist για τις ξεχωριστές σας διαδρομές.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche Cars Australia συνεργάστηκε με τον DJ Gene Shill για την επιμέλεια μιας λίστας αναπαραγωγής μουσικής (μέσω της Apple Music) για ευχάριστη οδήγηση της ηλεκτρικής sport Porsche.

Αναζητήστε την Sunset Drive και θα δείτε μία καταπληκτική διαδρομή έξω από το Περθ δίπλα στην θάλασσα ιδανική για οδήγηση. Με την sport αίσθηση οδήγησης της Porsche Taycan και τις εικόνες από την Sunset Drive, αυτό που λείπει είναι ο ήχος και η ομόνυμη μουσική επιλογή στις λίστες αναπαραγωγής της Apple Music θα εμφανιστεί μια επιλογή τραγουδιών, για την Porsche Taycan στην Αυστραλία. Παράλληλα με περισσότερα από 30 κομμάτια υπάρχει ένα μοναδικό οργανικό κομμάτι που ονομάζεται «TAYCAN», το οποίο δημιουργήθηκε από τον Shill και ακούγεται στην μονάδα κίνησης του ηλεκτρικού σπορ αυτοκινήτου. «Στόχος μου ήταν να δημιουργήσω κάτι εξελιγμένο, προοδευτικό, μοντέρνο, μοναδικό και ελπίζω η μουσική μου να ταιριάζει σε όλα αυτά που περιλαμβάνει η Taycan», εξηγεί ο DJ Gene Shill.

Advertisement
Advertisement

Η συνεργασία της Porsche Cars Australia δεν είναι η πρώτη φορά που ο Shill εφάρμοσε το ταλέντο του για να μεταφράσει τους ήχους της Porsche σε μουσική. «Αυτή τη φορά έψαχνα να δημιουργήσω κάτι ηχητικά ρευστό, ομαλό και απρόσκοπτο για να συμπληρώσω και να βελτιώσω την οδηγική εμπειρία. Μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία».

Η «Sunset Drive» είναι η πρώτη τοπική λίστα αναπαραγωγής που προστέθηκε στην παγκόσμια σελίδα επιμελητή της Porsche στην Apple Music. Το εξώφυλλο της λίστας αναπαραγωγής απεικονίζει την Taycan μπροστά από το εμβληματικό Sydney Harbour Bridge και την Όπερα. Η λίστα αναπαραγωγής είναι προσβάσιμη σε όλο τον κόσμο στους χρήστες της Apple Music καθώς και μέσω της οθόνης αφής στο Porsche Advanced Cockpit σε οποιασδήποτε Taycan με ενεργή συνδρομή.

Advertisement

Η Taycan υποστηρίζει επίσης το «Apple CarPlay». Οι οδηγοί μπορούν εύκολα να συνδέσουν το iPhone τους για να λάβουν πληροφορίες/ οδηγίες για την κυκλοφορία, να πραγματοποιούν κλήσεις, να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα και να ακούνε μουσική και podcast πατώντας την οθόνη αφής Taycan ή ζητώντας την από την Siri, ενώ παραμένουν συγκεντρωμένοι στο δρόμο.

Δεν θα ήταν πολύ όμορφο η Ελληνική αντιπροσωπεία της Porsche να συνεργαστεί με κάποιους από τους πολλούς Έλληνες DJ με διεθνή καριέρα/ αναγνώριση (ίσως τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο) ώστε να δημιουργήσουν μία λίστα αναπαραγωγής μουσικής για την Taycan ή οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της Porsche. Μουσικούς παραγωγούς έχουμε αλλά και όμορφες διαδρομές εντός και εκτός Αττικής. Τι λέτε;

Advertisement