Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To πρώτο επίσημο video του νέου VW Polo

Ελλάδα 9:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To πρώτο επίσημο video του νέου VW Polo

ΝΕΑ

To πρώτο επίσημο video του νέου VW Polo

ΝΕΑ

Περίπου 4 μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση της νέας γενιάς του VW Polo, η γερμανική εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο βίντεο του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Μετά το βίντεο του ερχόμενου T-Roc, η VW μας παρουσιάζει και εκείνο που αφορά το νέο PoloΤο αμάξωμα του γερμανικού best seller είναι καμουφλαρισμένο και η σιλουέτα που διακρίνουμε φαίνεται να είναι πολύ κοντά στις κατασκοπευτικές εικόνες που έχουμε παρουσιάσει κατά καιρούς στο newsauto.gr. Εδώ να σημειώσουμε ότι η έκτη γενιά του VW Polo είναι έτοιμη για να αποκαλυφθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης βασιζόμενη σε ένα νέο πλαίσιο, με μεγαλύτερες διαστάσεις, αλλά και με μια ανανεωμένη γκάμα κινητήρων. Ειδικά για την πλατφόρμα, το νέο VW Polo θα βασιστεί πάνω στην MQB-A0 του VW Group.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα που θα το εξοπλίσουν, αναμένουμε την παρουσία στη γκάμα του νεότερου 1.500άρη TSI Evo βενζινοκινητήρα με 130 και 150 ίππους. Θα υπάρχουν ο 3κύλινδρος 1.000άρης (ατμοσφαιρικός και turbo) με 65, 75, 95 και 115 άλογα, αλλά και νέες εκδόσεις του diesel 1,6 λίτρων TDI. Στην κορυφή της γκάμας θα βρεθεί και πάλι το νέο VW Polo GTI, με 2λιτρο TSI κινητήρα προερχόμενο από Golf και απόδοση στα 200 άλογα περίπου.

Advertisement
Advertisement