Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτη εικόνα του νέου Ford Bronco με Soft Top

Ελλάδα 22:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτη εικόνα του νέου Ford Bronco με Soft Top

ΝΕΑ

Πρώτη εικόνα του νέου Ford Bronco με Soft Top

ΝΕΑ

Οι οπαδοί του Bronco, που είναι πάρα πολλοί όπως φαίνεται, θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο για να βρεθούν πίσω από το τιμόνι του αναμενόμενου νέου SUV της Ford  αλλά πρέπει να έχουν μεγάλη όρεξη για να δουν όλη τη γκάμα των προτάσεων που έχει να κάνει η εταιρεία για το νέο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορούμε να δούμε στη φωτογραφία που τράβηξε ένα μέλος forum που ασχολείται αποκλειστικά με το μοντέλο της Ford, το Bronco θα έχει και μια ακόμα ενδιαφέρουσα έκδοση.

Λίγα είναι γνωστά για την οροφή αυτής της έκδοσης αλλά αυτό που φαίνεται είναι προφανώς αυτό που παίρνει κανείς σε αυτή την έκδοση. Με ένα ελαφρώς πιο σπορ μαλακό επάνω μέρος και ζελατίνες για πλευρικά παράθυρα και πίσω παρμπρίζ. Η οροφή πιθανώς αντλεί έμπνευση από τις μαλακές αντίστοιχες που προσφέρονται στο Jeep Wrangler και μοιάζει λίγο πιο όμορφη από την τυπική, σκληρή, οροφή. Παρ’ όλο που υπάρχει πάντα η πιθανότητα να είναι μια after market επιλογή, η Ford έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα κυκλοφορήσουν περισσότερα από 200 επίσημα αξεσουάρ για το Bronco με την έναρξη της διάθεσής του στην αγορά.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία δεν τα έχει αποκαλύψει όλα αλλά ο διαμορφωτής του μοντέλου στο site της εταιρείας παραθέτει μια μεγάλη γκάμα επιλογών. Η Ford σημείωσε επίσης ότι αυτά τα αξεσουάρ μπορούν να ενσωματωθούν σε συμφωνίες χρηματοδότησης οχημάτων και να εγκατασταθούν από αντιπροσώπους. Φυσικά, πιθανότατα θα πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο για να μάθουμε περισσότερα για την οροφή καθώς η κυκλοφορία του Bronco θα καθυστερήσει κι άλλο, καθώς με τα θέματα που έχουν προκύψει από την πανδημία, η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου τοποθετήθηκε μετά το καλοκαίρι του 2021.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Ford Bronco Overland Concept: Κατάλληλο για κατασκήνωση

“Ψήνεται” επιστροφή του International Scout;

Advertisement

Ένα ειδικών αποστολών Ford Ranger