Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτη εικόνα του εσωτερικού του νέου Skoda Scala

Ελλάδα 16:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτη εικόνα του εσωτερικού του νέου Skoda Scala

ΝΕΑ

Πρώτη εικόνα του εσωτερικού του νέου Skoda Scala

ΝΕΑ

Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του εσωτερικού του νέου της μικρομεσαίου Scala, το οποίο θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 6 Δεκεμβρίου. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Με βάση τη φωτογραφία αυτή είναι ξεκάθαρο ότι η Skoda θα προσφέρει στο εσωτερικό του Scala την ανώτατη δυνατή ψηφιοποίηση, αφού θα συνδυάζει –προαιρετικά- έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων μεγέθους 10,25 ιντσών, με μια αντίστοιχα μεγάλη οθόνη αφής 9,2 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων πάνω στην κεντρική κονσόλα.

Σχεδιαστικά, το ταμπλό έχει απλές και απέριττες γραμμές, με την κεντρική ψηφιακή οθόνη να δείχνει σαν να αιωρείται. Παράλληλα, η τοποθέτησή της έχει γίνει ώστε να βρίσκεται μέσα στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Στο πεδίο των υλικών, η Skoda υπόσχεται ότι θα υπάρχουν επιφάνειες με μαλακό πλαστικό σε διάφορα σημεία της καμπίνας των επιβατών.

Οι χώροι του νέου Scala αναμένεται να είναι από τους πιο ευρύχωρους στην κατηγορία, αφού η Skoda θα προσφέρει ένα μεγάλο μεταξόνιο 2.649 χλστ., που θα εξασφαλίζει 73 χλστ. χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών – όσο δηλαδή και η Octavia. Παράλληλα, το πορτ-μπαγκάζ διαθέτει αυξημένη χωρητικότητα 467 λίτρων, όντας το μεγαλύτερο στην κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

Πλέον, μετά τα παραπάνω είμαστε εν αναμονή για να δούμε το νέο Scala στην επίσημη παρουσίασή του στις 6 Δεκεμβρίου, η οποία θα γίνει στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Το νέο μοντέλο θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην Ελλάδα μέσα στο 2019.

scala interior