Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτη εικόνα του ανανεωμένου VW Tiguan

Ελλάδα 20:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτη εικόνα του ανανεωμένου VW Tiguan

ΝΕΑ

Πρώτη εικόνα του ανανεωμένου VW Tiguan

ΝΕΑ

Το δημοφιλές κόμπακτ SUV της VW, Tiguan μπαίνει σε διαδικασία ανανέωσης, τόσο αισθητικά, όσο και σε ότι αφορά τα μηχανικά του μέρη.

Advertisement
Advertisement

 

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην αγορά, η δεύτερη γενιά του Tiguan πρόκειται να αναβαθμιστεί, με σκοπό την διατήρησή του στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των αγοραστών της κατηγορίας των κόμπακτ SUV μοντέλων. Ήδη η πρώτη φωτογραφία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, στην οποία φαίνονται καθαρά οι σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο. Η σημαντικότερη από αυτές είναι η υιοθέτηση νέων σχεδιαστικά εμπρός φωτιστικών σωμάτων LED που δίνουν μία φρέσκια εικόνα και παραπέμπουν στο νέας γενιάς Golf, ενώ η ξεχωρίζει και η ιδιαίτερα μεγάλη χρωμιωμένη γρίλια. Αναβαθμισμένο σε λεπτομέρειες θα είναι και το εσωτερικό, όπου θα κυριαρχεί το νέο τιμόνι και το εξελιγμένο σύστημα infotainment τρίτης γενιάς (MIB 3).

Advertisement
Advertisement

Βασισμένο στην πλατφόρμα MQB, το ανανεωμένο Tiguan θα προσφέρεται με νέα μοτέρ, τόσο βενζίνης, όσο και πετρελαίου, ενώ παρόν δίνει και το ήπιο υβριδικό σύστημα MHEV, βελτιώνοντας την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων. Πολύ πιθανό να παρουσιαστεί και έκδοση GTE, με τεχνολογία plug-in hybrid, συνδυάζοντας τα καλύτερα από τους δύο κόσμους: καθαρά ηλεκτρικό, οδήγηση χωρίς εκπομπές για την καθημερινή μετακίνηση και την ικανότητα οδήγησης μεγάλης αυτονομίας ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης. Η ανανεωμένη γενιά του VW Tiguan αναμένεται να κάνει επίσημη πρεμιέρα στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.