Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτη εικόνα της Skoda Fabia RS;

Ελλάδα 9:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτη εικόνα της Skoda Fabia RS;

ΝΕΑ

Πρώτη εικόνα της Skoda Fabia RS;

ΝΕΑ

Ενώ η Skoda το έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να λανσάρει έκδοση RS του Fabia, η Ούγγρικη X-Tomi Design σχεδίασε και μας δείχνει πως θα μπορούσε να είναι η συγκεκριμένη έκδοση του μοντέλου. Με στοιχεία από άλλα μοντέλα, όχι μόνο της Skoda αλλά και των άλλων εταιρειών του Ομίλου VW, το αποτέλεσμα είναι αρκετά πειστικό πως θα μπορούσε να είναι και original.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι η πρώτη φορά που η X-Tomi Design μας κεντρίζει το ενδιαφέρον με κάποια πρόταση. Είναι η πρώτη φορά όμως που υπάρχει μια «επιμονή» σε ένα concept που έχει δηλωθεί από την ίδια την εταιρεία που αφορά, πως δεν πρόκειται να προχωρήσει στην παραγωγή. Η χαμηλή ζήτηση της έκδοσης του μοντέλου στις προηγούμενες γενιές, έχει οδηγήσει τη Skoda στην απόφαση να μην λανσάρει έκδοση RS της νέας γενιάς Fabia.

skoda-fabia-rally-boi-530

Ωστόσο, το σχέδιο της Ούγγρικης X-Tomi Design είναι αρκετά πειστικό. Ίσως γιατί χρησιμοποιεί στοιχεία από άλλο μοντέλα της εταιρείας, ίσως πάλι γιατί είναι αρκετά οικεία η εικόνα του αυτοκινήτου σε αυτή τη μορφή από βελτιωτές ή απλά «ανήσυχους» ιδιοκτήτες, το θέμα είναι πως η πρόταση για το Fabia RS είναι αρκετά κοντά σε αυτό που θα μπορούσε να λανσάρει η Skoda.

Advertisement

skoda-fabia-rally-boi-640