Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτη γεύση από το νέο Kia ProCeed

Ελλάδα 7:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτη γεύση από το νέο Kia ProCeed

ΝΕΑ

Πρώτη γεύση από το νέο Kia ProCeed

ΝΕΑ

Η νέα γενιά του Ceed έχει ήδη παρουσιαστεί από την Kia και αναμένουμε σύντομα το λανσάρισμά της στην ελληνική αγορά και πλέον, σειρά παίρνει το νέο ProCeed, για το οποίο η μάρκα έδωσε σήμερα την πρώτη teaser φωτογραφία του στη δημοσιότητα. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, όπως ανακοινώνει η Kia, το νέο ProCeed θα αποκαλυφθεί επίσημα σε ένα ειδικό event στις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ στη συνέχεια στις αρχές Οκτωβρίου θα παρουσιαστεί μπροστά στο κοινό στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Με βάση την teaser φωτογραφία βλέπουμε ότι το νέο μοντέλο θα έχει ένα καμπυλόγραμμο πίσω μέρος, με φώτα που θα συνδέονται μεταξύ τους όταν είναι αναμμένα μέσω μιας οριζόντιας λεπτής λωρίδας.

Σε ό,τι αγορά στο ποιόν του αμαξώματός του, αυτό δεν θα είναι 3θυρο όπως στις προηγούμενες γενιές του ProCeed, αλλά αντίθετα όπως αναφέρει και η Kia, θα συνδυάζει τις αρετές πρακτικότητας και ευρυχωρίας ενός στέισον μοντέλου, με αυτές ενός 5πορτου shooting brake (5πορτου κουπέ).

Advertisement
Advertisement

Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουμε πολλά κοινά στην εμφάνιση με αυτή του περσινού ομώνυμου πρωτότυπου της μάρκας, που παρουσιάστηκε στην Έκθεση της Φρανκφούρτης.

Με την προσθήκη τέλος του νέου ProCeed στη γκάμα, το μικρομεσαίο της Kia θα έχει και πάλι γκάμα τριών εκδόσεων αμαξώματος (χάτσμπακ Ceed, στέισον Ceed Sportswagon, 5πορτο κουπέ ProCeed), όχι όμως και 3θυρο μοντέλο.