Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρώτες εικόνες από το επταθέσιο εσωτερικό του νέου Peugeot 5008 (+video)

Ελλάδα 21:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτες εικόνες από το επταθέσιο εσωτερικό του νέου Peugeot 5008 (+video)

ΝΕΑ

Πρώτες εικόνες από το επταθέσιο εσωτερικό του νέου Peugeot 5008 (+video)

ΝΕΑ

Το νέο μεγάλο SUV της Peugeot με την δυνατότητα μεταφοράς έως και επτά επιβατών πρόκειται να λανσαριστεί σύντομα. Και εμείς παίρνουμε μια πρώτη γεύση από το σαλόνι του.

Advertisement
Advertisement

Το επερχόμενο E-5008, το κομψό επταθέσιο αδελφάκι του E-3008 αναμένεται να βγει πολύ σύντομα στις ευρωπαϊκές αγορές, προσφέροντας μία εναλλακτική για όποιους θέλουν περισσότερους χώρους και μεγαλύτερες ανέσεις.

Και τα δύο αυτοκίνητα μοιράζονται την πλατφόρμα Stellantis STLA Medium. Αυτό που διαφοροποιεί το E-5008, είναι το επιμηκυμένο μεταξόνιο του, που φιλοξενεί προαιρετικά μια τρίτη σειρά καθισμάτων, ενισχύοντας έτσι την πρακτικότητά του για μεγάλες οικογένειες ή για όσους χρειάζονται επιπλέον χωρητικότητα θέσεων.

Η γαλλική εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα ένα video που μας προσφέρει μία πρώτη γεύση από την επταθέσια διάταξη. Ενώ βλέπουμε και άλλα εσωτερικά χαρακτηριστικά του E-5008, όπως το πανοραμικό ταμπλό i-Cockpit.

Advertisement
Advertisement

Δανεισμένο από τον προκάτοχό του, το σύστημα ενσωματώνει μια κυρτή οθόνη 21 ιντσών, η οποία μοιράζει το χώρο της μεταξύ των λειτουργιών του ψηφιακού πίνακα οργάνων και της οθόνης infotainment.

Ενώ τα υψηλότερα επίπεδα εξοπλισμού του E-3008 προσφέρουν το πανοραμικό i-Cockpit, οι χαμηλότερες εκδόσεις αρκούνται σε δύο οθόνες 10 ιντσών.

 Ωστόσο, η Peugeot ενδέχεται να επιλέξει να τυποποιήσει το προηγμένο σύστημα οθόνης σε ολόκληρη τη γκάμα του E-5008.

Advertisement

Στο teaser βίντεο βλέπουμε μάλλον τη σικάτη έκδοση GT, που ξεχωρίζει από την πολυτελή ταπετσαρία με δέρμα και σουέτ και το έμβλημα στο τιμόνι.

Ενώ οι συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το σύστημα κίνησης του E-5008 δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, αναμένεται ότι θα αντικατοπτρίζουν εκείνες της σειράς E-3008. Αυτό περιλαμβάνει επιλογές όπως τα σύνολα των 210 και 231 ίππων, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται η έκδοση με δύο κινητήρες και 320 ίππους.

Advertisement

Οι επιλογές σε κινητήρες εσωτερικής καύσης θα είναι με τον ήπια υβριδικό κινητήρα 1,2 λίτρων 136 ίππων ενώ αναμένεται να ακολουθήσει τουλάχιστον μία plug-in υβριδική παραλλαγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στο δρόμο το καινούργιο Peugeot 5008
Διαθέσιμο στην Ελλάδα το Peugeot 3008 Hybrid (+τιμές)
Peugeot 208: Premium γαλλική γοητεία σε τιμή έκπληξη!