Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρωταγωνιστής στο Fast & Furious για μία μέρα

Ελλάδα 17:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρωταγωνιστής στο Fast & Furious για μία μέρα

ΝΕΑ

Πρωταγωνιστής στο Fast & Furious για μία μέρα

ΝΕΑ

Ζήστε για λίγο την δόξα του αείμνηστου Paul Walker στην πρώτη ταινία Fast & Furious με αυτή την Toyota Supra.

Advertisement
Advertisement

Η Toyota Supra του 1993 σχεδόν θεοποιήθηκε, όταν την οδήγησε ο ηθοποιός Paul Walker στην ταινία  «The Fast and the Furious». Από την στιγμή εκείνη το μοντέλο πήρε υπεραξία ενώ ένα από τα αυτοκίνητα της ταινίας πωλήθηκε, το 2015 σε δημοπρασία για 162.000 ευρώ και σίγουρα θα αξίζει ακόμη περισσότερα τώρα.

Ευτυχώς, χάρη στις ικανότητες κάποιων ανθρώπων, μπορείτε να έχετε την αίγλη και να ζείτε την δόξα οδηγώντας μια Toyota Supra, που μοιάζει με το τετράτροχο της ταινίας χωρίς να δώσετε όσα χρήματα θα δίνατε για ένα supercar.

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο, που βλέπετε στις φωτογραφίες μπορεί να μοιάζει ακριβώς με αυτό που ο άτυχος Paul Walker οδήγησε στην ταινία, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα αντίγραφο που βρίσκεται προς το παρόν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παρόλο που δεν έχει την… αίγλη και την φήμη του πραγματικού κινηματογραφικού αυτοκινήτου, είναι σημαντικά φθηνότερο με τιμή 33.000 ευρώ, (λογικά την στιγμή που γράφουμε το άρθρο θα έχει πουληθεί). Η εταιρία που το πουλά είναι η «Platinum Car Sales» και σύμφωνα με πληροφορίες χρειάστηκε ένας χρόνος για την κατασκευή του.

Η Supra είναι βαμμένη με το ίδιο χρώμα των Lamborghini Diablo (Ariano Atlas), «φορά» το ίδιο body kit με το αυτοκίνητο της ταινίας και τα ίδια αυτοκόλλητα γραφικά με αυτά που έχει η Supra, η οποία είχε σημαντικό ρόλο στο Fast & Furious. Υπάρχει επίσης μία… πανύψηλη πίσω αεροτομή, ασημένιοι τροχοί πέντε ακτίνων και παρόλο που το αυτοκίνητο βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, διαθέτει πινακίδες κυκλοφορίας Καλιφόρνιας. Ενώ το εξωτερικό φαίνεται να είναι όμορφο (ή τουλάχιστον αποδεκτό) το εσωτερικό, μάλλον είναι κιτς . Τα καθίσματα έχουν νέες επενδύσεις σε λευκό και πορτοκαλί δέρμα και μεγάλο μέρος του ταμπλό είναι επίσης πορτοκαλί. Υπάρχει επίσης ένα άσχημο ασημένιο τιμόνι και τα πάνελ των θυρών είναι βαμμένα επίσης σε λευκό/ πορτοκαλί χρώμα. Εκεί που ξεχωρίζει είναι στην υπογραφή του ηθοποιού στο εσωτερικό.

Advertisement

Toyota_Supra_Paul_Walker_Replica1

Διαβάστε επίσης:

Tο trailer του Fast and Furious 9 φέρνει τα πάνω-κάτω (video)

Paul Walker: Το αποχαιρετιστήριο video από τους παραγωγούς του Fast and Furious

Advertisement