Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προσομοιωτής μόνο για Alfisti! (+video)

Ελλάδα 0:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προσομοιωτής μόνο για Alfisti! (+video)

ΝΕΑ

Προσομοιωτής μόνο για Alfisti! (+video)

ΝΕΑ

Ένας petrohead από την Πολωνία κατασκεύασε έναν προσομοιωτή οδήγησης χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά από καμπίνες μοντέλων της Alfa Romeo.

Advertisement
Advertisement

Ότι και να επιλέξει από τα διαθέσιμα στο παιχνίδι, ο παίκτης έχει την ψευδαίσθηση πως οδηγεί Alfa Romeo.

Ο πολυτεχνίτης που κατασκεύασε το συγκεκριμένο σύνολο, οδηγεί μια Alfa Romeo 147 και ως μεγάλος θαυμαστής της ιταλικής φίρμας, εξήγησε πως του ήρθε η ιδέα. Πήρε λοιπόν από Brera την κεντρική κονσόλα κι όχι μόνο, προσαρτώντας πάνω της όλα όσα χρειαζόντουσαν για να γίνει λειτουργικό το ταμπλό, μέσα στο σαλόνι του σπιτιού του.

Advertisement
Advertisement

Ο προσομοιωτής οδήγησης διαρκώς βελτιώνεται, με επόμενο «στάδιο» τη σύνδεση των οργάνων στον πίνακα πίσω από το τιμόνι, είναι ήδη πολύ εντυπωσιακός. Το σύνολο του πίνακα οργάνων και τα στοιχεία για το τιμόνι, είναι από Alfa Romeo 159, ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί ολόκληρα μέρη της κεντρικής κονσόλας- εξ ου και οι αεραγωγοί για το… ανύπαρκτο πίσω κάθισμα.

Όπως φαίνεται και στο video, ο ευρηματικός λάτρης της Alfa Romeo, έχει συνδέσει ακόμα και τον επιλογέα των ταχυτήτων. Όποιος θέλει, μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη του προσομοιωτή, μέσα από το λογαριασμό του ιδιοκτήτη στο Instagram, που ονομάζεται @simalfaproject_sneyk23.

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by simalfaproject_sneyk23 (@simalfaproject_sneyk23)

Advertisement


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Alfa Romeo που θέλουμε ΣΗΜΕΡΑ στο γκαράζ (+video)
Αυτή είναι η πιο γρήγορη Alfa Romeo Giulia
Επίσημο: Η plug-in υβριδική Alfa Romeo Tonale

 

 

Advertisement