Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Project Sandbox: Ένα supercar παντός εδάφους (+video)

Ελλάδα 2:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Project Sandbox: Ένα supercar παντός εδάφους (+video)

ΝΕΑ

Project Sandbox: Ένα supercar παντός εδάφους (+video)

ΝΕΑ

Η γερμανική εταιρεία Marc Philipp Gemballa αναμένεται να παρουσιάσει σύντομα ένα τετρακίνητο όχημα, βασισμένο στη νέα Porsche 911 Turbo S.

Advertisement
Advertisement

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια μετά την εμφάνιση της θρυλικής Porsche 959 στον διάσημο αγώνα αντοχής Παρίσι-Ντακάρ, όπου στη δεύτερη συμμετοχή της κατάφερε να σημειώσει την πρώτη και μοναδική της νίκη, δίνοντας μία διαφορετική νότα στις επιτυχίες της γερμανικής εταιρείας.

Εν έτει 2021, ένας μικρός κατασκευαστής, η Marc Philipp Gemballa ετοιμάζει να παρουσιάσει ένα αντίστοιχο μοντέλο, το οποίο θα βασίζεται στη νέας γενιάς 911 Turbo S και φέρει τον κωδικό Project Sandbox.

Advertisement
Advertisement

Για να υλοποιηθεί το φιλόδοξο σχέδιο, έχουν συνεργαστεί και άλλοι γνωστοί οίκοι, όπως για παράδειγμα η RUF, η οποία έχει αναλάβει την εξέλιξη του εξακύλινδρου twin-turbo boxer μοτέρ των 3,8 λίτρων, που για την περίπτωση αποδίδει 760 PS και 928 Nm. Επίσης, στο συγκεκριμένο μοντέλο έχει βάλει το χέρι της και η Akrapovic, σε ότι αφορά το σύστημα εξάτμισης, η KW Automotive για τις αναρτήσεις, ενώ για το αεροδυναμικό body-kit υπεύθυνη είναι η εταιρεία KLK Motorsport.

Ίσως το όνομα Gemballa να σας είναι γνωστό, ως ένας από τους διασημότερους βελτιωτές στον κόσμο, με τον ιδρυτή της εταιρείας, Uwe Gemballa να βρίσκεται δολοφονημένος το 2014 στη Ν. Αφρική. Ο γιός του Marc Philipp, αποφάσισε να δημιουργήσει την δική του φίρμα, που δεν έχει καμία σχέση με την Gemballa, η οποία βρίσκεται υπό νέα διεύθυνση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Gemballa Avalanche: Μια Porsche 911, αλλιώς…
Η Brabus B45 με 450 ίππους (+video)
Porsche: Off road supercar με 740 ίππους;

Advertisement