Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το πρόγραμμα της Hyundai για το Ioniq στις ΗΠΑ

Ελλάδα 6:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το πρόγραμμα της Hyundai για το Ioniq στις ΗΠΑ

ΝΕΑ

Το πρόγραμμα της Hyundai για το Ioniq στις ΗΠΑ

ΝΕΑ

Η Hyundai κυκλοφόρησε το νέο της πρόγραμμα συνδρομής Ioniq Unlimited +, το οποίο θα επιτρέψει στους κατοίκους της Καλιφόρνιας να βρεθούν πίσω από το τιμόνι ενός Ioniq χωρίς να χρειαστεί να αγοράσουν ή να μισθώσουν ένα. Ενδιαφέρον ακούγεται, πως όμως θα γίνει πράξη;

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Για να εγγραφούν, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προμηθεύσουν προκαταβολή 2.500 δολαρίων, η οποία στη συνέχεια αντισταθμίζεται από την έκπτωση ηλεκτρικών οχημάτων στην Καλιφόρνια. Η υπηρεσία συνδρομής διαρκεί τότε 36 μήνες και ξεκινά από 275 δολάρια συν το φόρο για το πρωτοποριακό μοντέλο Ioniq Electric. Οι τιμές αυξάνονται σε αυτή την περίπτωση στα 305 δολάρια το μήνα για το Ioniq Electric Limited και στα 365 δολάρια για το Ioniq Electric Limited με το προαιρετικό Ultimate Package.

Στη 36μηνη συνδρομή συμπεριλαμβάνεται και η απεριόριστη χιλιομετρική διαδρομή, ενώ για τα πρώτα 50.000 μίλια που καλύπτονται, στον ιδιοκτήτη επιστρέφεται η ηλεκτρική ενέργεια που απαιτήθηκε για τη φόρτιση του αυτοκινήτου. Επιπλέον, όλες οι υπηρεσίες και η συντήρηση περιλαμβάνονται στα πρώτα 50.000 μίλια.

Advertisement
Advertisement

Αρχικά, η υπηρεσία συνδρομής για το Ioniq Electric θα είναι διαθέσιμη μόνο στους κατοίκους του Λος Άντζελες, Όραντζ και Ρίβερσαιντ, προτού εξαπλωθεί στη Βόρεια Καλιφόρνια και στο Σαν Ντιέγκο αργότερα μέσα στο έτος.