Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρόγραμμα εξατομίκευσης για την Porsche 911

Ελλάδα 2:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρόγραμμα εξατομίκευσης για την Porsche 911

ΝΕΑ

Πρόγραμμα εξατομίκευσης για την Porsche 911

ΝΕΑ

Η Porsche δίνει μια ιδέα των δυνατοτήτων του προγράμματος Porsche Exclusive Manufaktur σε μια νέα 911 Cabriolet.

Advertisement
Advertisement

Το εξειδικευμένο τμήμα εξατομίκευσης της Porsche μας έχει δώσει αρκετά δείγματα γραφής των δυνατοτήτων του. Αυτή τη φορά μας παρουσιάζει μια κατάλληλα φροντισμένη νέα 911 Carbriolet. Το αυτοκίνητο έχει την ειδική απόχρωση Aventurine Green Metallic, με την οποία είναι βαμμένα τόσο τα καλύμματα των καθρεπτών όσο και τα σήματα 911.  Επίσης το συγκεκριμένο μοντέλο είναι εφοδιασμένο με τις πλαϊνές ποδιές Sport Design και τους πεντάκτινους τροχούς Carrera Exclusive Design τροχούς 20 και 21 ιντσών, εμπρός και πίσω αντίστοιχα.

Το εσωτερικό είναι διακοσμημένο με το ξύλινες επενδύσεις Paldao στο ταμπλό, στην κεντρική κονσόλα, τις πόρτες και στο πίσω μέρος των καθισμάτων. Επίσης τα μασπιέ έχουν επένδυση από αλουμίνιο με διακοσμητικές λεπτομέρειες σε σκούρα ασημένια απόχρωση.

Advertisement
Advertisement

Όλα τα παραπάνω αποτελούν ένα δείγμα του προγράμματος Porsche Exclusive Manufaktur το οποίο έχει σαν στόχο την παροχή της δυνατότητας εξατομίκευσης των μοντέλων της Porsche σε επίπεδο εξωτερικής αισθητικής αλλά και εσωτερικής διαμόρφωσης του διάκοσμου.

Η νέα 911 Cabriolet όπως και το αντίστοιχο coupe μοντέλο στη νέα γενιά της κινείται από έναν 3λιτρο twin-turbo, εξακύλινδρο boxer κινητήρα ο οποίος ξεκινά από τους 450 ίππους για την έκδοση Carrera. Το ανοιχτό μοντέλο διαθέτει μαλακή αναδιπλούμενη οροφή η οποία μπορεί να ανοίξει ή να κλείσει ακόμα και εν κινήσει (μέχρι τα 50 χμλ./ωρα) μέσα σε 12 δευτερόλεπτα.

Advertisement