Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προχωρά η κατασκευή του Chaos – Δείτε το βίντεο!

Ελλάδα 15:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προχωρά η κατασκευή του Chaos – Δείτε το βίντεο!

ΝΕΑ

Προχωρά η κατασκευή του Chaos – Δείτε το βίντεο!

ΝΕΑ

Στην περίπτωση που ξεχάσατε το Chaos έρχεται μία ανάρτηση, με την μορφή ιστορίας στο Instagram του δημιουργού του Σπύρου Πανόπουλου, που βάζει ξανά σε πρώτο πλάνο το Ελληνικό υπεραυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Το Chaos δημιουργεί ξανά… χάος. Είναι έτοιμο; Θα το δούμε να… κινείται;

Το περιμέναμε στο πρώτο τρίμηνο του 2022. Πέρασαν οχτώ μήνες και δεν μάθαμε κάτι καινούργιο μέχρι σήμερα (11/8), που ο Σπύρος Πανόπουλος μας υπενθυμίζει πως το Chaos υπάρχει (ή τουλάχιστον το ετοιμάζει).

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσω της οποίας δίνει κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την κατασκευή εξαρτημάτων του αυτοκινήτου (συγνώμη του hypercar), χωρίς να λέει κάτι για την παρουσίαση.

Advertisement
Advertisement

Στην «ιστορία» στο Instagram αναφέρει: «Έχουμε τυπώσει διπλά τα πράγματα του Chaos, ώστε στην παρουσίαση δίπλα από το αυτοκίνητο θα είναι άλλο ένα σε ανταλλακτικά, για να μπορεί οποιοσδήποτε να θαυμάσει τη δουλειά μας».

Την δημοσίευση συνοδεύει μια φωτογραφία με εξαρτήματα της ανάρτησης, τα οποία είναι 3D εκτυπωμένα και ακούγεται και ο ήχος από το τιτάνιο (το ιδιαίτερο υλικό) από τα οποία είναι κατασκευασμένο.

Advertisement

Πριν ξεκινήσετε τα email διαμαρτυρίας για το λάθος στα «τυπωμένα» εξαρτήματα, σας υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με τον Σπύρο Πανόπουλο, το 78% του αμαξώματος του Chaos θα είναι φτιαγμένο σε 3D εκτυπωτή, ενώ με τη ίδια μέθοδο κατασκευής θα δημιουργηθούν και άλλα εξαρτήματα όπως το μπλοκ του κινητήρα, οι βαλβίδες εισαγωγής και ο εκκεντροφόρος άξονας.

Advertisement

Το αυτοκίνητο θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, την Earth Version και την Zero Gravity. H πρώτη θα αποδίδει 2.077 ίππους και 1.389 Nm ροπή. Η Zero Gravity θα παράγει 3.110 ίππους και τελική ταχύτητα πάνω από 500 χλμ./ώρα (και για τις δύο περιπτώσεις).

Καλές οι προδιαγραφές αλλά πότε θα δούμε το αυτοκίνητο; Αυτό περιμένουμε σε δεύτερο… story από τον Σπύρο Πανόπουλο! Έως τότε δείτε το βίντεο παρακάτω, μην ξεχάσετε να βάλετε ήχο για να πειστείτε πως τα εξαρτήματα είναι πραγματικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Περιπολικά: Το Ελληνικό υπεραυτοκίνητο CHAOS στην ΕΛ.ΑΣ; – Δείτε τα καλύτερα στον κόσμο
CHAOS: Τελικά… υπάρχει και τι ισχύει με όσα ακούγονται;
CHAOS: Ο Σπύρος Πανόπουλος απαντά στους… haters

Advertisement