Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προ των πυλών το VW T-Cross (+vid)

Ελλάδα 15:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προ των πυλών το VW T-Cross (+vid)

ΝΕΑ

Προ των πυλών το VW T-Cross (+vid)

ΝΕΑ

Πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα, η Volkswagen δημοσιοποίησε ένα άλλο video του T-Cross. Το εσωτερικό πλάνο επιβεβαιώνει την ύπαρξη ψηφιακών οργάνων (Digital Cockpit) όπως και το σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας με οθόνη αφής με τις υψηλής τεχνολογίας προσφερόμενες λειτουργίες.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Τα καθίσματα του T-Cross παρουσιάζονται επίσης στην καμπίνα με αρκετές δερμάτινες επενδύσεις. Το συγκεκριμένο προ-παραγωγής μοντέλο είναι εξοπλισμένο με τον 1.5 TSI Evo. Στο Golf, ο κινητήρας αυτός παράγει 150 PS μεταξύ 5.000 και 6.000 rpm. Η μέγιστη ροπή είναι 250 Nm, και διατίθεται από 1.500 έως 3.500 σ.α.λ. Αλλά σε αντίθεση με το hatchback, το T-Cross δεν θα προσφέρεται με τετρακίνηση 4Motion. Όπως και το SEAT Arona, θα είναι προσθιοκίνητο λόγω της πλατφόρμας MQB A0. Το αυτοκίνητο είναι επίσης εξοπλισμένο με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG επτά σχέσεων και Auto Hold. Το κουμπί αλλαγής του τρόπου οδήγησης βρίσκεται στα αριστερά κάτω από τον αεραγωγό.

Δεν είμαστε πολύ σίγουροι για την ποιότητα των πλαστικών που χρησιμοποιούνται στο αυτοκίνητο ή για το στυλ των πίσω φανών, αλλά η Volkswagen προσφέρει ζάντες αλουμινίου δύο τόνων με διπλή ακτίνα. Οι ατελείωτες επιλογές προσαρμογής υφίστανται και στο T-Cross. Κατάλληλο για κάθε γωνιά του πλανήτη (εκτός από τη Βόρεια Αμερική), ο αδελφός του T-Roc διαθέτει τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών της κατηγορίας (385 έως 455 λίτρα). Εάν αναδιπλώστε τα πίσω καθίσματα τα λίτρα δύναται να φτάσουν στα 1,281.

Advertisement
Advertisement

VW-T-Cross-tsiro-530

Το T-Cross θα είναι επίσης διαθέσιμο με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων αλλά και τους κινητήρες 1.0 TSI και 1.6 TDI. Η Volkswagen έχει επίσης επιβεβαιώσει την αυτόνομη πέδηση έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών, στοιχείο του εξοπλισμού που είναι απαραίτητο στην πόλη. Απέναντί του υπάρχει το Hyundai Kona σύμφωνα πάντα με τους Γερμανούς…