Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προ των πυλών το νέο VW Tiguan

Ελλάδα 16:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προ των πυλών το νέο VW Tiguan

ΝΕΑ

Προ των πυλών το νέο VW Tiguan

ΝΕΑ

Η νέα γενιά του Tiguan βρίσκεται στο τελικό στάδιο και ήδη δοκιμάζεται στους δρόμους με ολοένα και ελαφρύτερο καμουφλάζ.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Προς το παρόν δεν έχουμε κάποιες εικόνες αλλά οι πρώτες μας πληροφορίες λένε πως το αμάξωμα του νέου Tiguan θα έχει αρκετά κοινά στοιχεία από το πρωτότυπο Cross Coupe GTE (της κεντρικής φωτογραφίας). Μερικά από αυτά τα στοιχεία θα είναι η μάσκα που θα παραπέμπει στο πρότυπο του νέου Passat, τα φουσκωμένα φτερά των τροχών, τα περισσότερα νεύρα στο καπό κ.α. Μάλιστα, το πίσω μέρος θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερη κλίση, καθώς το Tiguan θα αποκτήσει και μεγαλύτερη εκδοχή.

Συγκεκριμένα, πέρα από την κανονική πενταθέσια έκδοση, το νέο Tiguan θα διαθέτει και επταθέσια με τρεις σειρές καθισμάτων η οποία θα παρουσιαστεί αργότερα, τον Ιανουάριο στο Ντιτρόιτ. Νωρίτερα, τον Σεπτέμβριο, το κανονικό Tiguan θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο κοινό της έκθεσης της Φρανκφούρτης με τις πωλήσεις να ξεκινούν τέλη 2015. Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων δεν θα υπάρχουν ριζικές αλλαγές με τις βασικές εκδόσεις να κινούνται πιθανότατα από τον 1.4 TSI με τους 125 PS και τον 1.6 TDI με 120 PS.

Advertisement
Advertisement