Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Πρεσβευτής της Tata Motors o Lionel Messi (video)

Ελλάδα 22:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρεσβευτής της Tata Motors o Lionel Messi (video)

Men + Speed

Πρεσβευτής της Tata Motors o Lionel Messi (video)

Men + Speed

Είναι τις μόδας οι αυτοκινητοβιομηχανίες να αποκτούν «δεσμούς» με τον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου, ώστε να εκμεταλλευτούν τη δημοτικότητα του «βασιλιά των σπορ». Πόσο μάλλον όταν έχεις να κάνεις με τον βασιλιά… του σπορ!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Ο λόγος φυσικά για τον Lionel Messi, τον κατά πολλούς κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη. Ο Αργεντινός ένωσε τις δυνάμεις του με την Tata Motors, της οποίας αποτελεί πλέον πρεσβευτή! Μάλιστα είναι το πρώτο «πρόσωπο» στο οποίο βασίζει καμπάνια της η ινδική μάρκα.

Αυτή λοιπόν θα περιλαμβάνει μία σειρά από τηλεοπτικό σποτ αλλά και παράλληλο πρόγραμμα στα social media με hashtag το #madeofgreat. Επίσης, η γιγαντιαία αυτοκινητοβιομηχανία θα λανσάρει και μία σειρά προϊόντων που θα αφορά στη συγκεκριμένη συνεργασία.

Advertisement
Advertisement

«Είμαι ενθουσιασμένος για την πρώτη συνεργασία μου με ινδική μάρκα και χαίρομαι που είμαι πλέον μέλος της οικογένειας της Tata Motors. Πάντα με συνάρπαζε η Ινδία και έχω ακούσει τόσα πολλά γι’ αυτόν τον τόπο αντιθέσεων. Έχω βρεθεί εκεί μία φορά με την Εθνική Ομάδα της Αργεντινής κι ελπίζω να τον επισκεφτώ ξανά. Η Tata Motors αποτελεί πρεσβευτή της Ινδίας και είναι παγκοσμίως γνωστή», ανέφερε στη σχετική ανακοίνωση ο Messi.

Μόνο που ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα δεν υπολόγισε πως είναι παγκοσμίως γνωστή για τα φθηνά και… περιορισμένης ασφάλειας οχήματά της. Μένει να δούμε αν αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει την Tata Motors να βελτιώσει το προφίλ της ως εταιρεία. Αν δεν τα καταφέρει με έναν αστέρα όπως ο Messi, τότε με ποιον;