ΝΕΑ

Πρεμιέρα το φθινόπωρο για την AMG GT (vid)

Ελλάδα 10:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρεμιέρα το φθινόπωρο για την AMG GT (vid)

ΝΕΑ

Πρεμιέρα το φθινόπωρο για την AMG GT (vid)

ΝΕΑ

Η Mercedes παίζει σωστά το παιχνίδι της σταδιακής αποκάλυψης του νέου της supercar. Ένα μήνα μετά την παρουσίαση των φωτογραφιών από το εσωτερικό της AMG GT, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σύντομο video με πλάνα από το νέο της διθέσιο μοντέλο να ξεδιπλώνει την κτηνώδη δύναμή του στο δρόμο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η GT είναι το δεύτερο αυτοκίνητο που σχεδιάσθηκε και εξελίχθηκε πλήρως από την AMG, μετά την SLS την οποία άλλωστε αντικαθιστά. Σταδιακά μέσα στους επόμενους μήνες, και μέχρι να παρουσιαστεί επίσημα η Mercedes AMG GT (λογικά τον Οκτώβριο στο Παρίσι), θα αποκαλύπτονται τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι πρώτες φωτογραφίες.

Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ως κινητήρας της AMG GT έχει επιλεγεί ο 4λιτρος V8, με τη μέγιστη ισχύ να πλησιάζει τα 600 PS. Το γερμανικό supercar θα είναι ικανό να επιταχύνει αστραπιαία, αγγίζοντας τα 100 km/h από στάση σε λιγότερο από 4 sec. «Η νέα Mercedes GT αποτυπώνει την πρόθεσή μας να τονίσουμε και άλλο το χαρακτήρα της AMG ως μία μάρκα sport αυτοκινήτων», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Διευθύνων Σύμβουλος της AMG, Tobias Moers.

Advertisement
Advertisement

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το εντυπωσιακό εσωτερικό της AMG GT.