Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πρεμιέρα για την σπορτίφ Bentley Bentayga S

Ελλάδα 21:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρεμιέρα για την σπορτίφ Bentley Bentayga S

ΝΕΑ

Πρεμιέρα για την σπορτίφ Bentley Bentayga S

ΝΕΑ

Η Bentley επεκτείνει τη γκάμα της Bentayga με την προσθήκη της έκδοσης S με σπορτίφ ύφος η οποία θα πλαισιώσει τις V8, W12 και plug in εκδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Η σπορ φιλοσοφία της Bentley αποτυπώνεται πλέον και στην ψηλή Bentayga η οποία αποκτά την έκδοση S με εμφανή σπορτίφ χαρακτηριστικά στην όψη αλλά και στην ουσία.

Οπτικά η Bentayga S ξεχωρίζει από πιο σκούρα απόχρωση στα φώτα, τα μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά στοιχεία και την μεγάλη πίσω αεροτομή που αυξάνει την κάθετη δύναμη και την ευστάθεια στις υψηλές ταχύτητες. Χαρακτηριστική σε όψη αλλά και ήχο είναι η εξάτμιση καθώς και ο ειδικός χρωματισμός των ζαντών 22’’. Αντίστοιχα στο εσωτερικό έχει δοθεί το κατάλληλο ύφος με την κόκκινη απόχρωση του διάκοσμου που προσφέρει μια όμορφη αντίθεση με την βασική σκούρα γκρι απόχρωση των πολυτελών δερμάτινων επενδύσεων. Επιπλέον η συγκεκριμένη έκδοση δανείζεται τον ψηφιακό πίνακα οργάνων της Bentayga Speed.

Bentley Bentayga S

Advertisement
Advertisement

Η Bentayga S κινείται από έναν 4.0 V8 twin turbo κινητήρα 550 PS και 770 Nm ροπής που μεταφέρονται σε όλους τους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων. Το επιβλητικό SUV επιταχύνει 0-100 km/h σε λιγότερο από 4,5’’ και φθάνει τα 290 km/h. Ωστόσο οι επιδόσεις της Bentayga S συνοδεύονται και από περισσότερη ακρίβεια σε επίπεδο δυναμικών χαρακτηριστικών. Βασικές αλλαγές σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις είναι η τοποθέτηση ενεργών αντιστρεπτικών καθώς και η διαφοροποίηση της παραμετροποίησης του συστήματος torque vectoring όπως και της αερανάρτησης.

Bentley Bentayga S

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Bentley θα αναβιώσει την R-Type Continental
H Bentley Continental GT Speed Convertible ανοίγει σε 19”
Νέο συλλεκτικό ρολόι από την Bentley για απογείωση του στιλ