Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Bentley Continental GT Speed Convertible ανοίγει σε 19”

Ελλάδα 10:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Bentley Continental GT Speed Convertible ανοίγει σε 19”

ΝΕΑ

H Bentley Continental GT Speed Convertible ανοίγει σε 19”

ΝΕΑ

H ανοιχτή εκδοχή της Continental GT Speed προσφέρει υφασμάτινη οροφή που ανοίγει ηλεκτρικά μέσα σε 19 δευτερόλεπτα και 650 ίππους από τον κινητήρα της Bentley για τις δυναμικές επιδόσεις που περιμένει ο οδηγός της.

Advertisement
Advertisement

Η Bentley Continental GT Speed ​​Convertible παρουσιάζεται σε λίγες εβδομάδες για όσους θέλουν να συνδυάσουν τη δύναμη του W12 με την απόλαυση της οδήγησης με ανοιχτή την οροφή.

Φυσικά, όπως αρμόζει στη βρετανική μάρκα, η καμπίνα είναι επίσης ιδιαίτερα πολυτελής. Όπως και στην coupe, η Continental GT Speed ​​Convertible διαθέτει W12 κινητήρα 6,0 λίτρων που αποδίδει 650 ίππους και μέγιστη τιμή ροπής 900 Nm. Ένα οκτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη διαχειρίζεται την ισχύ αυτή και τη μεταφέρει σε ένα προηγμένο σύστημα τετρακίνησης. Σε ότι αφορά τις επιδόσεις, η ανοιχτή GT Speed χρειάζεται 3,6 δευτερόλεπτα για τα 100 χλμ./ώρα (η Coupe ολοκληρώνει τη διαδικασία σε 3,5), ενώ η τελική ταχύτητα είναι ίδια με την Coupe εκδοχή, δηλαδή 335 χλμ./ώρα.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από την ισχύ, η Continental GT Speed ​​Convertible διαθέτει την τεχνολογία για να διασφαλίσει ότι η εικόνα της στο δρόμο θα είναι εξαιρετική, με την τετραδιεύθυνση και το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πίσω διαφορικό, να παίζουν το δικό τους ρόλο στο σύνολο. Επίσης, το μοντέλο είναι εφοδιασμένο με ρυθμιζόμενη ανάρτηση και τα φρένα, μπορούν να παραγγελθούν κεραμικά. Σε ότι αφορά στην αισθητική του αμαξώματος, η Continental GT Speed ​​Convertible διαφοροποιείται από την Coupe με τη μάσκα σε σκούρο χρώμα και αντίστοιχα πλαϊνά μαρσπιέ. Οι τροχοί είναι σφυρήλατοι με διάμετρο 22 ιντσών και διατίθενται σε Dark Tint, Bright Silver και Black Gloss αποχρώσεις.

Η μαλακή οροφή της Continental GT Speed ​​Convertible ανοίγει και κλείνει σε 19 δευτερόλεπτα, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τις αποχρώσεις της, διατίθεται σε επτά χρώματα. Στο εσωτερικό, υπάρχει δίχρωμη ταπετσαρία από δέρμα και Alcantara που διατίθεται σε 15 κύρια και 11 δευτερεύοντα χρώματα. Το τιμόνι είναι υπενδεδυμένο με σουέτ ύφασμα, ενώ το Diamond-in-Diamond μοτίβο είναι αυτό που κάνει την καμπίνα να δείχνει πραγματικά διαφορετική. Μένει να μάθουμε πληροφορίες που θα αφορούν στην βασική τιμή του μοντέλου στην Ευρώπη αλλά και την Αμερική, ενώ ακόμα εκκρεμεί η απόφαση για το αν θα διατεθεί το μοντέλο και σε άλλες αγορές.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΕΠΙΣΗΣ:
H Bentley Continental GT Speed στο Pikes Peak με βιοκαύσιμο
Νέο συλλεκτικό ρολόι από τη Bentley για το απόλυτο στυλ
Η Bentley δεν θα κατασκευάσει 12κύλινδρο plug-in υβριδικό κινητήρα

Advertisement