Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πράκτορας 000 ρύπων

Ελλάδα 9:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πράκτορας 000 ρύπων

ΝΕΑ

Πράκτορας 000 ρύπων

ΝΕΑ

Ηλεκτρική θα είναι η Aston Martin του James Bond στην νέα του ταινία. Τελικά ούτε ο 007 γλύτωσε από τα… καθαρά αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

 

Πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, τόνοι όπλων, εκρήξεις κτηρίων, οχημάτων, πλοίων και αεροπλάνων και sport αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού. Η καριέρα του πιο διάσημου κινηματογραφικού πράκτορα ποτέ δεν είχε οικολογικό προσανατολισμό.

Advertisement
Advertisement

Όμως η 25η ταινία James Bond, που θα δούμε το επόμενο έτος, δείχνει τον ήρωα του Ian Fleming, να έχει κάνει την πρώτη του παραχώρηση οδηγώντας μια ηλεκτρική Aston Martin (με τιμή 293.50 ευρώ). Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ταινία θα μας δείξει τον πρωταγωνιστή Daniel Craig πίσω από το τιμόνι μίας Aston Martin Rapide E (οι φωτογραφίες ανήκουν στην κανονική Rapide), ενός από τα 155 μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κατασκευάσει η Βρετανική εταιρία.

Υπεύθυνος για αυτήν την αλλαγή είναι ο σκηνοθέτης Cary Joji Fukunaga. «Αυτό είναι κάτι που προκάλεσε ο Cary αλλά και ο Daniel. Όλοι φοβήθηκαν, ότι ο Bond θα αποκτήσει κακή φήμη με αυτό, αλλά όλοι αισθάνθηκαν ότι ήταν σωστός ο χρόνος για να οδηγήσει όχημα με μηδενικές εκπομπές ρύπων».

Advertisement

Η σκηνοθεσία και τα γυρίσματα για τη νέα ταινία αναμένεται να ξεκινήσουν τον Απρίλιο, μετά από μια σειρά καθυστερήσεων που συνεπάγεται η αντικατάσταση του πρώτου σκηνοθέτη Danny Boyle, μετά από τις «δημιουργικές διαφορές» μεταξύ του ίδιου και των παραγωγών Barbara Broccoli και Michael G Wilson.

Advertisement

Δεν έχει αποκαλυφθεί επίσημα η φύση αυτών των διαφορών, αλλά μάλλον ο Boyle και ο επί πολλά χρόνια συνεργάτης του, John Hodge, ήθελαν να κάνουν τον Bond μέλος του κινήματος #MeToo και να τον φέρουν, κοντά στο θάνατό του ήρωα.

Οι αλλαγές στο σενάριο της τελευταίας στιγμής άλλαξαν κατά τρεις μήνες την ημερομηνία κυκλοφορίας (Απρίλιος του 2020). Ο Rami Malek – ο οποίος κέρδισε τον Οκτώβριο τον περασμένο μήνα για την ερμηνεία του ως Freddie Mercury στην ταινία Bohemian Rhapsody βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις για τον ρόλο του κακού.

Η σχέση της Aston Martin με την σειρά ταινιών James Bond ξεκίνησε το 1964, όταν ο Sean Connery οδήγησε μία Aston Martin DB5 στην ταινία Goldfinger.

Advertisement