Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πουλάει τη Ducati η VW;

Ελλάδα 11:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πουλάει τη Ducati η VW;

ΝΕΑ

Πουλάει τη Ducati η VW;

ΝΕΑ

Σε παλαιότερο άρθρο σας λέγαμε για το ενδεχόμενο αλλαγής στρατηγικής από πλευράς της Volkswagen μετά το πρόσφατο σκάνδαλο παραποίησης ρύπων και να που τελικά φαίνεται πως αυτή η αλλαγή πλεύσης γίνεται πραγματικότητα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Ενώ αρχικά «θύματα» του σκανδάλου αναμενόταν να είναι μόνο κάποια μοντέλα που είχαμε δει ως πρωτότυπα αλλά μάλλον δεν θα μπορούσαν να έχουν κερδοφόρα παρουσία στην αγορά, σταδιακά φαινόταν πως ίσως το VW Group να προχωρούσε σε… διάσπαση.

Αν λοιπόν πιστέψουμε το ρεπορτάζ του συνήθως έγκυρου Bloomberg, μία από τις 12 μάρκες που βρίσκονται υπό την ομπρέλα του ομίλου και ίσως τεθεί εκτός αυτή, είναι η Ducati!

Advertisement
Advertisement

Η ιταλική φίρμα εξαγοράστηκε μόλις πριν από τέσσερα χρόνια, έναντι σχεδόν ενός δισεκατομμυρίου ευρώ. Ποσό για το οποίο είχε τότε ασκηθεί κριτική, αφού ήταν μία κίνηση περισσότερο εντυπωσιασμού, παρά ουσίας, βασιζόμενη στην αγάπη του τότε Προέδρου της VW, Ferdinand Piëch, για τις μοτοσυκλέτες.

Μένει να δούμε αν όντως θα μπει πωλητήριο και τι αντίκτυπο θα έχει αυτό στο αγωνιστικό πρόγραμμα της μάρκας που υπενθυμίζουμε πως στο MotoGP απέσπασε την υπογραφή του παγκόσμιου πρωταθλητή Jorge Lorenzo για τη νέα σεζόν!

O Lorenzo τόλμησε τη μετεγγραφή στη Ducati αλλά ποιο θα είναι το μέλλον αυτής...;

O Lorenzo τόλμησε τη μετεγγραφή στη Ducati αλλά ποιο θα είναι το μέλλον αυτής…;