ΝΕΑ

Πού θα είστε στις 23-24 Σεπτεμβρίου;

Ελλάδα 5:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πού θα είστε στις 23-24 Σεπτεμβρίου;

ΝΕΑ

Πού θα είστε στις 23-24 Σεπτεμβρίου;

ΝΕΑ

Αν οδηγείτε Ferrari και… έχετε τον τρόπο σας, τότε θα σας προτείναμε να ταξιδέψετε μέχρι το Σίλβερστον. Εκεί θα φιλοξενηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο 23-24 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση Ferrari Passione για δύο ημέρες δράσης στην πίστα και εκδηλώσεων στα paddock.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το «παρών» θα δώσει ο πρώην οδηγός της ιταλικής εταιρείας στη Formula 1, Rene Arnoux. Ο Γάλλος θα παρουσιάσει το πρόγραμμα XX και θα κάνει επίδειξη των δυνατοτήτων στην πίστα των σκληροπυρηνικών 599XX και FXX K. Παράλληλα, ιστορικά μοντέλα της Ferrari, όπως η 308 GTB και η F355, θα λάβουν μέρος σε αγώνες.

Advertisement
Advertisement

Εκτιμάται ότι στο Σίλβερστον θα παρευρεθούν 1.000 πελάτες της Ferrari. Πέρα από τη φιλοξενία με φαγητό, θα τους δοθεί η δυνατότητα να οδηγήσουν στην πίστα το δικό τους αυτοκίνητο ή να δοκιμάσουν μία από τα σημερινά μοντέλα του Μαρανέλο.

Αν πάλι δεν είστε ιδιοκτήτης μίας Ferrari, αλλά θα βρεθείτε εκείνες τις ημέρες στην… περιοχή, μπορείτε να αποκτήσετε εισιτήριο εισόδου (τιμή 10 λίρες, δωρεάν για παιδιά έως 15 ετών) μέσω της ιστοσελίδας www.silverstone.co.uk/events/passione-ferrari.