Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αρχίζει τις… περιοδείες η 9άρα

Ελλάδα 7:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αρχίζει τις… περιοδείες η 9άρα

ΝΕΑ

Αρχίζει τις… περιοδείες η 9άρα

ΝΕΑ

Μετά την αποκάλυψη της πρωτότυπης Vision Future Luxury, της -κατα πολλούς- πρωτότυπης 9άρας, οι Γερμανοί ξεκινούν τις περιοδείες στις εκθέσεις αυτοκινήτου…

Advertisement
Advertisement

Το NewsAuto.gr έμαθε πως το τελικό σχέδιο του  μοντέλου παραγωγής είναι έτοιμο. Παρόλα αυτά θα αποφασιστεί αν θα παραχθεί ή όχι, εφόσον οι αντιδράσεις του κοινού κατά την περιοδεία της Vision Future Luxury, στις αυτοκινητικές εκθέσεις του κόσμου, είναι θετικές.

Στο Μόναχο, δεν βιάζονται να προχωρήσουν το συγκεκριμένο σχέδιο, δίνοντας βάρος στα πιο εμπορικά… μέτωπα που έχουν σε μοντέλα παραγωγής, όπως είναι το λανσάρισμα του i8 το οποίο ξεκινάει αυτή την εβδομάδα, των Μ3 Sedan και Μ4 Coupe, που θα γίνει τον άλλο μήνα (το NewsAuto.gr βρίσκεται στην Πορτογαλία για την πρώτη οδηγική γνωριμία), αλλά και των Σειρά 4 Gran Coupe και της M4 Convertible.

Τέλος, μέσα στο Νοέμβριο, θα λανσαριστεί από τους Γερμανούς, το μεγάλο εμπορικό στοίχημα που έχουν βάλει, την αντίπαλο της B-Class, το μικρομεσαίο πολυμορφικό 2 Series Active Tourer, που θα είναι και το πρώτο προσθιοκίνητο μοντέλο της BMW.

Advertisement
Advertisement

Οπότε Σειρά 9, καλό 2015 και βλέπουμε…

 

 

Advertisement