Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πού μπορείτε να κάνετε test drive με το Microlino;

Ελλάδα 3:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πού μπορείτε να κάνετε test drive με το Microlino;

ΝΕΑ

Πού μπορείτε να κάνετε test drive με το Microlino;

ΝΕΑ

Το εκκεντρικό μικρό που ξεκίνησε να πωλείται στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο και για δοκιμή στα καταστήματα της Kosmoride.

Advertisement
Advertisement

Η εισαγωγική εταιρεία Kosmocar έκανε γνωστές τις τιμές του Microlino, ενός οχήματος μικροκινητικότητας που ήδη ξεκίνησε να διατίθεται στην ελληνική αγορά. Το συγκεκριμένο μοντέλο έρχεται για να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες και να προσφέρει λύσεις που οι περισσότεροι αναζητούν όταν μετακινούνται εντός αστικού ιστού.

Όπως διαβάσατε και σε σχετικό άρθρο του Newsauto, οι τιμές ξεκινούν από τα 15.900 ευρώ και φτάνουν έως τα 20.900 ευρώ, όπου συμπεριλαμβάνεται και η κρατική επιδότηση. Σίγουρα πρόκειται για ένα ποσό αρκετά υψηλό, που δικαιολογείται αφενός από την ποιότητα αφετέρου από τη χώρα καταγωγής που είναι η Ελβετία.

Ήδη τα πρώτα αυτοκίνητα έχουν αρχίσει να μεταφέρονται στις αντιπροσωπείες και αφορά στα καταστήματα της Kosmoride.

Advertisement
Advertisement

Από τα logstics στις αντιπροσωπείες

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις αποκλειστικές εικόνες του Newsauto, υπάρχουν ήδη αρκετά Microlino στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα logistics της εταιρείας, ενώ έχουν ξεκινήσει να μεταφέρονται και με νταλίκες στον τελικό τους προορισμό.

Το συγκεκριμένο που βρίσκεται και πάνω στη νταλίκα προορίζεται και για test drive, καθώς θα μπορεί ο καθένας να πάρει μία οδηγική (και όχι μόνο) γεύση από το όχημα των 2.5 μέτρων που μπορεί να φτάσει σε αυτονομία τα 230 χιλιόμετρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ηλεκτρικά αυτοκίνητα: Τελειώνουν οι επιδοτήσεις
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκαλύπτει την συλλογή του
Mobility: Τον Σεπτέμβριο το σημαντικότερο event για το αυτοκίνητο και την κινητικότητα