Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Που μπορείς να δεις από κοντά την Mercedes των 2,5 εκατ. ευρώ;

Ελλάδα 8:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Που μπορείς να δεις από κοντά την Mercedes των 2,5 εκατ. ευρώ;

ΝΕΑ

Που μπορείς να δεις από κοντά την Mercedes των 2,5 εκατ. ευρώ;

ΝΕΑ

Το σπάνιο μοντέλο υπάρχει μόνο σε συγκεκριμένες αντιπροσωπείες ανά τον κόσμο. Το Newsauto σας δείχνει μία από αυτές…

Advertisement
Advertisement

Το Project One της Mercedes είναι το απόλυτο hyper car της γερμανικής φίρμας το οποίο θα παραχθεί σε μόλις 275 μονάδες. Μεταφέρει την τεχνολογία της Formula 1 σε ένα όχημα δρόμου το οποίο βγάζει κανονικά πινακίδες και κοστίζει σχεδόν 2.5 εκατομμύρια ευρώ.

Το επιβλητικό από κάθε πλευρά μοντέλο, εφοδιάζεται με έναν V6 turbo κινητήρα χωρητικότητας μόλις 1.6 λίτρα ο οποίο έχει την ικανότητα να στροφάρει έως τις 11.000 σ.α.λ. Συνδυάζεται με τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, αποδίδει 1.063 άλογα και όπως ο καθένας μπορεί να καταλάβει βάζει φωτιά στην άσφαλτο.

Στη γλώσσα των αριθμών το 0-100 επιτυγχάνεται σε 2.9 δευτερόλεπτα, το 0-200 έρχεται σε 7 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 353 χλμ./ώρα. Το σπάνιο μοντέλο απευθύνεται σε ελάχιστους και σε όσους μπορούν να διαθέσουν ένα ποσό της τάξης των 2.5+ εκατομμυρίων ευρώ για να το κάνουν δικό τους.

Advertisement
Advertisement

Πού θα το δεις από κοντά…

Όπως ο καθένας μπορεί να καταλάβει το Mercedes Project One δεν βρίσκεται σε οποιαδήποτε αντιπροσωπείας της μάρκας αλλά σε πολύ συγκεκριμένες ή καλύτερα σε μετρημένες του ενός χεριού.

Μία από αυτές είναι και η αντιπροσωπεία της Mercedes στο Μονακό, όπου οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να την ξεσκεπάσουν και να την επεξεργαστούν από κοντά πριν προχωρήσουν στην παραγγελία τους..

Advertisement

Οι αποκλειστικές εικόνες του Newsauto, μιλούν… από μόνες τους.

mercedes-amg-project-one

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μετά από 45 χρόνια έριξαν άσφαλτο στη λεωφόρο Συγγρού
Τ’ ακούς Enzo; H Ferrari ξεπουλάει σε… υβριδικά!
Video: Παρκαδόρος χτύπησε αυτοκίνητα 800.000 ευρώ