Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε θα έρθει στην Ελλάδα το GR Yaris των 300 ίππων;

Ελλάδα 16:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα έρθει στην Ελλάδα το GR Yaris των 300 ίππων;

ΝΕΑ

Πότε θα έρθει στην Ελλάδα το GR Yaris των 300 ίππων;

ΝΕΑ

Το… πολεμικό Toyota Yaris καθυστερεί λίγους ακόμα μήνες μέχρι να έρθει. Περιορισμένος ο αριθμός των αυτοκίνητων που θα πουληθούν στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Ποιος θα το περίμενε πως ένα Toyota Yaris θα μπορούσε να είναι περιζήτητο και… σπάνιο πριν ακόμα κυκλοφορήσει στην αγορά. Αναφερόμαστε στην κορυφαία έκδοση GR που μπορεί να θυμίζει ένα φουσκωμένο Toyota Yaris αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα αγωνιστικό δρόμου που έχουν λατρέψει οι φίλοι του αυτοκινήτου σε όλον τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα.

Παρά το ακριβό τίμημα που έπρεπε και πρέπει να διαθέσει ο κάθε ενδιαφερόμενος (48.800 ευρώ) οι πωλήσεις του στην Ελλάδα δεν πήγαν άσχημα. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς δεκάδες GR Yaris ταξινομήθηκαν και κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Πλέον η ιαπωνική φίρμα ετοιμάζει μία νέα έκδοση που θα αποδίδει 300 ίππους, 390Nm ροπή και θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Το σπορ μοντέλο ήταν αρχικά να το δούμε στην Ελλάδα αρχές του έτους, ωστόσο και σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την ίδια την εταιρεία, τα αυτοκίνητα θα έρθουν τον ερχόμενο Ιούλιο.

Advertisement
Advertisement

Σε περιορισμένο αριθμό

Ωστόσο ελάχιστοι θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να το κάνουν δικό τους, καθώς θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένο αριθμό. Προς το παρόν οι άνθρωποι της Toyota δεν γνωρίζουν ακόμα πόσα κομμάτια θα πάρει η κάθε χώρα, άρα δεν γνωρίζουμε ούτε τον ακριβή αριθμό που θα εισαχθούν στη χώρα μας.

Αυτό και μόνο αρκεί για να βάλει στην πρίζα τους φανατικούς petrolheads και να κάνουν ουρές για να το αποκτήσουν. Προς το παρόν αναμένουμε να μάθουμε την τιμή που θα έχει το ανανεωμένο Toyota GR Yaris αλλά και τον αριθμό των αυτοκινήτων που θα πουληθούν στην Ελλάδα…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δεν θα πιστέψεις τι αυτοκίνητο αγόρασε ο Πρόεδρος της Toyota (+video)
Κυκλοφόρησε το πρώτο ηλεκτρικό ταξί Toyota
Έτσι ακούγεται η… ηλεκτρική Porsche Macan! (+video)

 

Advertisement