Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε θα δούμε την Bugatti Chiron;

Ελλάδα 19:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα δούμε την Bugatti Chiron;

ΝΕΑ

Πότε θα δούμε την Bugatti Chiron;

ΝΕΑ

Αν και οι φήμες ήθελαν τον διάδοχο της Veyron να μπαίνει στον πάγο -λόγω των οικονομικών δυσκολίων μετά το σκάνδαλο της παραποίησης ρύπων στον όμιλο VAG-, η live φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Instagram αποδεικνύει το αντίθετο!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Η παραπάνω φωτογραφία δείχνει το hypercar που θα αντικαταστήσει την Veyron, την έως τώρα γνωστή σε όλους μας Chiron (αν τελικά επικρατήσει αυτή η ονομασία). Από όσο μπορεί να διακρίνει κανείς, πίσω από το βαρύ καμουφλάζ (η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από μερικές μέρες στην Ιταλία), η βασική γραμμή του αμαξώματος μας παραπέμπει στο Vision Gran Turismo που είχε παρουσιασθεί τον Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη.

Αν τελικά κυλήσουν όλα βάσει του αρχικού προγραμματισμού, η επίσημη παρουσίαση της Chiron θα γίνει μέσα στο 2016 και πιθανότατα στο σαλόνι της Γενεύης (τον Μάρτιο). Οι πληροφορίες μας θέλουν την Chiron να κινείται από έναν W16 χωρητικότητας 8.000 cc, ο οποίος με την βοήθεια e-turbo θα αποδίδει περίπου 1.500 άλογα. Το 0-100 θα βρίσκεται λίγο πάνω από τα 2,2 sec, ενώ η παραγωγή θα περιοριστεί στις 450 μονάδες με την κάθε μία Chiron να κοστίζει περίπου 2,2 εκ. ευρώ.

Advertisement
Advertisement