Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε θα μπορούμε να δούμε το νέο Peugeot 408 από κοντά; (+τιμές)

Ελλάδα 12:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα μπορούμε να δούμε το νέο Peugeot 408 από κοντά; (+τιμές)

ΝΕΑ

Πότε θα μπορούμε να δούμε το νέο Peugeot 408 από κοντά; (+τιμές)

ΝΕΑ

Τα πρώτα Peugeot 408 ήρθαν στην Ελλάδα αλλά ακόμα δεν τα έχουμε δει στις αντιπροσωπείες. Πότε θα γίνει αυτό; Στο Newsauto έχουμε την απάντηση…

Advertisement
Advertisement

Πριν από λίγες ημέρες είδατε τις αποκλειστικές εικόνες και video του Newsauto από το ολοκαίνουργιο Peugeot 408. Τα πρώτα αυτοκίνητα βρίσκονται ήδη στα logistics και από τις πρώτες αντιδράσεις του κοινού φάνηκε πως το γαλλικό SUV (πλέον) θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το αγοραστικό κοινό.

Σχεδιαστικά οι Γάλλοι έχουν διαπρέψει, κάτι που ισχύει και τεχνολογικά ενώ από πλευράς κινητήρων συναντούμε τους γνώριμους 1.2 και 1.6 βενζίνης. Στην πρώτη περίπτωση η ισχύς αγγίζει τους 130 ίππους ενώ στη δεύτερη θα υπάρξουν διαθέσιμες δύο εκδόσεις με 180 και 225 ίππους.

Μάλιστα οι δύο αυτές εκδόσεις θα είναι τεχνολογίας Plug-in hybrid δηλαδή θα συνδυάζουν τον βενζινοκινητήρα με τον ηλεκτροκινητήρα, προσφέροντας όχι μόνο καλές επιδόσεις αλλά αι χαμηλή κατανάλωση, άρα και κόστος χρήσης.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον και σε όλες τις εκδόσεις με οποιονδήποτε κινητήρα το κιβώτιο ταχυτήτων θα είναι αυτόματο 8 σχέσεων καθώς δεν θα υπάρξει μηχανικό.

Στις αντιπροσωπείες σε έναν μήνα

Προς το παρόν έχουν έρθει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Logistics της ετΑιρείας λίγα αυτοκίνητα, όμως τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να έρθουν πολύ περισσότερα.

Advertisement

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsauto το Peugeot 408 θα βρίσκεται στις αντιπροσωπείες της μάρκας στα τέλη Φεβρουαρίου, οπότε και θα μπορούν να το δούνε από κοντά οι ενδιαφερόμενοι.

Η έκδοση με τον τρικύλινδρο 1.2 των 130 ίππων θα ξεκινά από τις 39.900 ευρώ (Allure) και θα φτάνεις τις 46.500 ευρώ ως GT. Οι αντίστοιχες τιμές για το PHEV των 180 ίππων είναι 46.900 και 51.800 ευρώ, ενώ η κορυφαία plug-in υβριδική έκδοση των 225 ίππων κοστίζει από 52.000 ευρώ ως Allure Plus και από 55.000 ως GT.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτή είναι η νέα BMW M3 CS
Η κορυφαία έκδοση του Citroen Ami ήρθε στην Ελλάδα
Δείτε ένα Tesla Model 3 να γίνεται (σχεδόν) υποβρύχιο (+video)

 

 

Advertisement