Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε θα αποκαλυφθεί το επόμενο Mazda 3;

Ελλάδα 11:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα αποκαλυφθεί το επόμενο Mazda 3;

ΝΕΑ

Πότε θα αποκαλυφθεί το επόμενο Mazda 3;

ΝΕΑ

Μπορεί στη χώρα μας το τοπίο να είναι ακόμα θολό σε ότι αφορά στη Mazda, ωστόσο η ιαπωνική μάρκα συνεχίζει κανονικά τις εργασίες της παγκοσμίως, λανσάροντας μάλιστα ελκυστικά μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Σε αυτό το πλαίσιο, αναμένουμε με ενδιαφέρον και την επόμενη γενιά του Mazda 3, η οποία αναμένεται να αποκαλυφθεί μέσα στο έτος. Μάλιστα, εκτιμάται πως η επίσημη πρώτη θα είναι στα τέλη Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Αυτό διεξάγεται από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 10 Οκτωβρίου. Παρότι ακόμα έχουμε να κάνουμε μόνο με εκτιμήσεις, η… θεωρία φαντάζει ελκυστική.

Advertisement
Advertisement

Άλλωστε αναμένεται η έκδοση παραγωγής να δανείζεται κάποια σχεδιαστικά στοιχεία από το πρωτότυπο KAI Concept το οποίο και παρουσιάζεται στις φωτογραφίες. Φυσικά με δεδομένα πως πάντα όταν φτάνουν στην τελική τους μορφή, τα πρωτότυπα γίνονται πιο… γήινα.

Η ιαπωνική εταιρεία αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο στα υλικά του εσωτερικού αλλά και τον εξοπλισμό, ενώ η αρχιτεκτονική SkyActiv θα επιτρέψει τη χρήση σύγχρονων κινητήρων όπως οι SkyActiv X, G και D.

mazda-kai-b640