Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πότε παρουσιάζεται η νέα Aston Martin Vantage;

Ελλάδα 15:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε παρουσιάζεται η νέα Aston Martin Vantage;

ΝΕΑ

Πότε παρουσιάζεται η νέα Aston Martin Vantage;

ΝΕΑ

Η βρετανική μάρκα αποκάλυψε με ένα teaser βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ημερομηνία της παρουσίασης του νέου της σπορ-κουπέ.

Advertisement
Advertisement

Πέρυσι, η Aston Martin ενημέρωσε ότι η επανασχεδιασμένη Vantage θα αποκαλυφθεί επίσημα νωρίς το 2024. Η ημερομηνία δεν είχε γνωστοποιηθεί τότε, όμως τώρα είναι επίσημη.

Συγκεκριμένα, η νέα Aston Martin Vantage θα κάνει το ντεμπούτο της στις 12 Φεβρουαρίου. Η βρετανική εταιρεία δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο σπορ-κουπέ της, αλλά μερικές φωτογραφίες του πρωτότυπου που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο μας δίνουν μία ιδέα του τί να περιμένουμε.

Από τις φωτογραφίες, μοιάζει πως η νέα Vantage θα υιοθετήσει αρκετά από τα σχεδιαστικά γνωρίσματα της DB12, ώστε να εναρμονιστεί με τον σύγχρονο τρόπο σχεδίασης της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Η επερχόμενη Aston Martin θα έχει μία αισθητική με αρκετά ρετρό στοιχεία που θα αποτυπώνονται στην επανασχεδιασμένη μάσκα και τους μεγαλύτερους προβολείς. Μοιάζει επίσης να υπάρχει ένα νέο καπό που δημιουργεί ένα πιο αιχμηρό σύνολο.

Ο πίσω προφυλακτήρας από την άλλη, έχει απαγωγές αέρα, χαρακτηριστικό που μας θυμίζει την περιορισμένης έκδοσης Vantage V12.

Advertisement

Καμία φωτογραφία δεν δημοσιοποιήθηκε από το εσωτερικό του νέου μοντέλου, αλλά υποθέτουμε πως θα είναι μία εκμοντερνισμένη καμπίνα σαν της DB12 με υλικά ακόμα καλύτερης ποιότητας και με περισσότερη προσοχή στη λεπτομέρεια όσον αφορά το φινίρισμα.

Advertisement

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πολλά για τον κινητήρα που θα έχει κάτω από το καπό η νέα Aston Martin Vantage. Η Vantage F1 Edition πάντως αποδίδει 527 ίππους, ενώ η παρούσα γενιά του μοντέλου έχει έναν V8 των 4,0 λίτρων με απόδοση στους 503 ίππους.

Η καλύτερή μας υπόθεση; Σαφώς βελτιωμένη απόδοση κινητήρα και επιδόσεις συνολικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στα όρια του… χουλιγκανισμού οι νέες Aston Martin Vantage και DBS
Το υβριδικό μέλλον της Aston Martin
Αυτή η Aston Martin Vantage σταματά και σφαίρες