Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτή η Aston Martin Vantage σταματά και σφαίρες

Ελλάδα 7:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτή η Aston Martin Vantage σταματά και σφαίρες

ΝΕΑ

Αυτή η Aston Martin Vantage σταματά και σφαίρες

ΝΕΑ

Με τις επεμβάσεις της Addarmor που ειδικεύεται στις θωρακίσεις πολυτελών αυτοκινήτων, η συγκεκριμένη Aston Martin Vantage μπορεί να σταματήσει ακόμα και σφαίρα από Magnum.

Advertisement
Advertisement

Η AddArmor φέρνει τη μαγεία του James Bond πιο κοντά από ποτέ στην πραγματικότητα, προσφέροντας θωράκιση στην Aston Martin Vantage.

Αντέχει στους πυροβολισμούς αλλά «κρύβει» και μια δυσάρεστη έκπληξη σε όποιον πάει να ανοίξει την πόρτα χωρίς να έχει το δικαίωμα να το κάνει. Η AddArmor έχει τοποθετήσει στις χειρολαβές των θυρών της Vantage ηλεκτρόδια για να «χτυπάει» με ρεύμα οποιονδήποτε επίδοξο κλέφτη ή απαγωγέα πάει να ανοίξει κάποια πόρτα.

Οι συνολικές επεμβάσεις της AddArmor προσφέρουν επίπεδο θωράκισης Β4 στην Aston Martin Vantage, βάσει της οποίας εξασφαλίζεται η αντοχή στις βολές όπλων χειρός, όπως είναι τα Magnum των 0,44 και των 0,357 χιλιοστών. Η θωρακισμένη Vantage διαθέτει τζάμια ανθεκτικά στις σφαίρες στα παρμπρίζ και στα πλευρικά παράθυρα.

Advertisement
Advertisement

Για να διατηρήσει το βάρος σε λογικά επίπεδα, η AddArmor χρησιμοποιεί συνολικά 204 κιλά Kevlar. Ειδικά επεξεργασμένος είναι και ο χάλυβας που βρίσκεται πάνω στην οροφή, καθώς και αυτός που «αγκαλιάζει» το ρεζερβουάρ καυσίμου. Για να ξεφύγει από μια «δύσκολη» κατάσταση ο οδηγός της Aston, η AddArmor αντικαθιστά τα τυπικά ελαστικά της Vantage με run-flat.

Advertisement

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως η AddArmor τοποθετεί ειδικό πλέγμα στις απολήξεις της εξάτμισης για να αποτρέπεται η εισαγωγή ξένων αντικειμένων εκεί. Η εταιρεία κάνει επίσης και τις πρέπουσες αλλαγές στην ανάρτηση του αυτοκινήτου προκειμένου να ανταπεξέρχεται στο πρόσθετο βάρος.

Αντίστοιχα, η καμπίνα είναι εξίσου πολυτελής όπως θα περίμενε κανείς σε μια Vantage, με τη μόνη διαφορά να την κάνουν τα παχύτερα τζάμια που διακρίνονται στις πόρτες αλλά και τις ενισχύσεις τους. Για κόστος μετατροπής και λοιπές πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έρχονται σε απευθείας επαφή με την εταιρεία.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Aston Martin Vantage: Το κύκνειο άσμα του V12 (+video)
Η Aston Martin ετοιμάζει σούπερ μπαταρία με την Britishvolt
Το θωρακισμένο VelociRaptor της AddArmor