Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσους ίππους θα έχει η νέα BMW X5 M;

Ελλάδα 19:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσους ίππους θα έχει η νέα BMW X5 M;

ΝΕΑ

Πόσους ίππους θα έχει η νέα BMW X5 M;

ΝΕΑ

Μετά την αποκάλυψη της τέταρτης γενιάς της πολύκροτης BMW X5, η ισχυρή έκδοση M έχει την τιμητική της, δικαίως μαγνητίζει το ενδιαφέρον πάνω της. Ο Aksyonov Nikita είναι ο καλλιτέχνης πίσω από αυτή την ενδιαφέρουσα ψηφιακή ερμηνεία του επερχόμενου κορυφαίου φαβορί στην κλάση των SUV επιδόσεων.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Για παράδειγμα, οι μεγάλοι ζάντες αλουμινίου με τον περίπλοκο σχεδιασμό προέρχονται από το πιο πρόσφατο αυτοκίνητο M με δύο πόρτες, κοινώς τη M2, το ίδιο ισχύει και για τον προφυλακτήρα. Στο πίσω μέρος, το μεσαίο σπορ SAV έρχεται με ένα ζευγάρι φαρδιά πτερύγια που πλαισιώνουν ένα επιθετικό διαχύτη. Με την κωδική ονομασία F95, η επόμενη X5 M έχει εντοπιστεί υπό δοκιμή πολλές φορές ήδη και αναμένεται να δει το φως της δημοσιότητας πριν από το τέλος της δεκαετίας. Λαμβάνοντας υπόψη τη κανονική X5 που κυκλοφόρησε πρόσφατα, πιθανότατα θα πρέπει να περιμένουμε υπομονετικά το μοντέλο M να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο δεύτερο μισό του 2019 ή στις αρχές του 2020.

BMW-X5-M-render-tsiro-530

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν γνωρίζουμε μόνο τα X5 M50i και X5 M50d, το «κόσμημα» όμως της σειράς είναι σχεδιασμένο να διαθέτει την τελευταία έκδοση του κινητήρα V8 4,4 λίτρων biturbo της BMW. Η ισχύς λέγεται πως θα προσεγγίζει τους 600 ίππους για να ταιριάζει και με την αδελφή M5. Εν τω μεταξύ η BMW M υιοθετεί όπως γνωρίζουμε τις εκδόσεις Competition Packages, οπότε πιθανότατα οι Βαυαροί προετοιμάζουν μια ανάλογη και για την X5. Εάν ισχύσει αυτό, δεν θα εκπλαγούμε αν η ιπποδύναμη σκαρφαλώσει στους 620 ίππους μαζί με άλλες απαραίτητες αναβαθμίσεις σε σχέση με την «τυπική» έκδοση.