Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο θα κοστίζει στην Ελλάδα το πολυτελές DS 4;

Ελλάδα 15:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο θα κοστίζει στην Ελλάδα το πολυτελές DS 4;

ΝΕΑ

Πόσο θα κοστίζει στην Ελλάδα το πολυτελές DS 4;

ΝΕΑ

Ένα ακόμα πολυτελές μοντέλο προστίθεται στη γκάμα της DS και θα βρίσκεται την Ελλάδα προς τα τέλη Νοεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

Η γκάμα της DS μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Το DS 4 είναι το νέο μοντέλο της γαλλικής φίρμας που σύντομα θα δούμε στην ελληνική αγορά. Ένα πολυτελές μοντέλο, ξεκάθαρα premium, με τεχνολογίες, εντυπωσιακό σε όψη και σύγχρονους κινητήρες.

Το κομψό DS 4 αναμένεται να «πατήσει» στη χώρα μας στα τέλη Νοεμβρίου. Λίγες εβδομάδες αργότερα θα δούμε και τα πρώτα αυτοκίνητα στους ελληνικούς δρόμους. Το μήκος του αγγίζει τα 4,4 μέτρα και ανήκει στην κατηγορία των μικρομεσαίων μοντέλων (C-segment). Χαρακτηριστικό του DS 4 η εμπρός όψη με τα επιβλητικά φωτιστικά σώματα DS MATRIX LED VISION, που συνδυάζουν τον τυπικό φωτισμό με αυτόν της κατεύθυνσης που ακολουθεί κατά την περιστροφή του τιμονιού. Το σύστημα αυτό, συμπληρώνεται με τα φώτα ημέρας τα οποία αποτελούνται από δύο γραμμές με συνολικά 150 LED!

Το νέο premium μοντέλο θα είναι διαθέσιμο με τρεις βενζινοκινητήρες και έναν πετρελαιοκινητήρα. Στην πρώτη περίπτωση θα υπάρχουν οι εκδόσεις PureTech 130 Automatic, PureTech 180 Automatic και PureTech 225 Automatic (έκδοση plug in hybrid). Στη δεύτερη η επιλογή αφορά στην BlueHDi 130 Automatic Diesel.

Advertisement
Advertisement

Τραγωδία στο Nurburgring με έναν νεκρό

Από 29.000 ευρώ

Advertisement

Οι τιμές δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί. Το ρεπορτάζ όμως… τρέχει και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsauto αυτές θα ξεκινούν κοντά στις 29.000 ευρώ. Μέχρι τέλος του μήνα αναμένεται να βγει και ο επίσημος τιμοκατάλογος από την εισαγωγική εταιρεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
DS 4: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε (+video)
Ξεκινούν οι προπαραγγελίες για το Next e.Go Life – Πότε θα γίνουν οι παραδόσεις
Θρίλερ με καμένο Mini Countryman στην Ελλάδα

Advertisement