Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο πουλάνε το RS6 του Πρίγκιπα Χάρι;

Ελλάδα 12:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο πουλάνε το RS6 του Πρίγκιπα Χάρι;

ΝΕΑ

Πόσο πουλάνε το RS6 του Πρίγκιπα Χάρι;

ΝΕΑ

Το Audi RS6, που κάποτε ανήκε στον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, Πρίγκιπα Χάρι, βγαίνει στο σφυρί.

Advertisement
Advertisement

Η τιμή φαίνεται λογική, λαμβάνοντας υπόψη ότι κάποιος πλήρωσε πάνω από 800 χιλιάδες δολάρια, για το Escort RS Turbo της μητέρας του, Πριγκίπισσας Νταϊάνα, πριν από ένα χρόνο.

Εκτός από τα… κάστρα και τα στέμματα, τους σωματοφύλακες και τους μπάτλερ, οι βασιλιάδες έχουν κάποια κοινά σημεία με εμάς, τους «κοινούς θνητούς». Φαίνεται ότι και αυτοί αγαπούν τα γρήγορα στέισον βάγκον, όπως το Audi RS6 που βλέπουμε εδώ, το οποίο κάποτε ανήκε στον πρίγκιπα Χάρι του Ηνωμένου Βασιλείου και τώρα είναι προς πώληση.

Advertisement
Advertisement

Ο γιος του βασιλιά Κάρολου και ανέλαβε το Avant το 2017, ενώ έβγαινε με τη Μέγκαν και το αποχωρίστηκε ένα χρόνο αργότερα, αφού το ζευγάρι παντρεύτηκε.

Σίγουρα έχουμε δει πιο φανταχτερά RS6 τριγύρω, αλλά ο συνδυασμός του Χάρι φαίνεται υπέροχος και εξακολουθεί να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση στην επιφάνεια. Καλύπτεται ακόμη και από μια πλήρη εγγύηση της Audi μέχρι το 2025, οπότε ο επόμενος αγοραστής δεν χρειάζεται να ανησυχεί μήπως το υλικό κάτω από το δέρμα δεν είναι τόσο τέλειο και τα ελαστικά P Zero έχουν καλύψει μόλις 800 χιλιόμετρα.

Advertisement

Αυτή είναι στην πραγματικότητα η δεύτερη φορά που που αυτό το RS6 βγαίνει στο σφυρί. Τον Αύγουστο του 2018 , προσφέρθηκε στο Autotrader για 94.300 δολάρια με 7.184 km στο κοντέρ, αλλά πέντε χρόνια αργότερα υπήρξαν κάποιες δραματικές αλλαγές στην τιμή και τα χιλιόμετρα. Ο bi-turbo V8 των 552 ίππων έχει κάνει τώρα 109.000 χιλιόμετρα και το γερμανικό στέισον βάγκον δημοπρατείται στα Pistonheads για 52.000 δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα Audi Q3 και Q3 Sportback PHEV ετοιμοπαράδοτα
Audi RS: Η βενζίνη ζει και βασιλεύει (για λίγο ακόμα…)
Οι τιμές του αναβαθμισμένου Audi Q4 e-tron στη χώρα μας

Advertisement