Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο πωλείται αυτό το άριστο Honda Civic Type R εικοσαετίας;

Ελλάδα 4:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πόσο πωλείται αυτό το άριστο Honda Civic Type R εικοσαετίας;

ΝΕΑ

Πόσο πωλείται αυτό το άριστο Honda Civic Type R εικοσαετίας;

ΝΕΑ

Υπάρχει κάτι ιδιαίτερα ωραίο στα παλιά ιαπωνικά αυτοκίνητα. Μερικά από αυτά δεν πουλήθηκαν παντού έτσι πρέπει να περιμένεις 25 χρόνια για να εισαχθούν μερικά από τα αγαπημένα. Όποια και αν είναι η συλλογιστική, οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για το σωστό αυτοκίνητο. Δείτε αυτό το Honda Civic Type R…

Advertisement
Advertisement

Μερικές φορές, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί κάποιος θα ξόδευε τόσο πολύ για ένα αυτοκίνητο. Για παράδειγμα, το NSX που ανήκει στον Ayrton Senna είναι αναμφισβήτητα ένα κομμάτι της ιστορίας. Ωστόσο, η δαπάνη 70.000 δολαρίων σε ένα Honda Civic Type R δύο δεκαετιών φαίνεται λίγο υπερβολική – μέχρι να μάθεις τα περαιτέρω.

Πρόσφατα είδαμε ένα Civic Si – αναμφισβήτητα ένα λιγότερο περιζήτητο μοντέλο – που πωλείται για 50.000 δολάρια, αλλά σίγουρα το EK9 Type R είναι ένα από αυτά τα αυτοκίνητα που έχουν γίνει εμβληματικά για όσους αγαπούν τη Honda. Ενώ η τρέχουσα γενιά έχει να κάνει με το σπάσιμο ρεκόρ στο γύρο πίστας, έχει φτιάξει επίσης μεγάλο όνομα λόγω των προκατόχων της.

Μπορεί το Honda Civic Type R να γίνει ηλεκτρικό;

Advertisement
Advertisement

Το εν λόγω αυτοκίνητο είναι μοντέλο του 2000 και είναι τόσο καθαρό που τα καθίσματα φαίνονται σχεδόν αχρησιμοποίητα. Το αυτοκίνητο πωλήθηκε προφανώς σε κάποιον εκτός των ΗΠΑ, πιθανότατα στην Αυστραλία από όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία δημοπρασιών που πούλησε αυτό το αυτοκίνητο.

Δείχνει σαν καινούργιο, εκτός από τη μαύρη βαφή που καλύπτει την αρχική Championship White. Το εσωτερικό είναι αναμφισβήτητα άψογο, και το αυτοκίνητο έχει λιγότερο από 2.500 χιλιόμετρα στο οδόμετρο, το οποίο είναι κατά μέσο όρο μόλις κάτω από 127 χιλιόμετρα το χρόνο.

Advertisement

Μέσα σε πέντε χρόνια, έως ότου ένα μοντέλο σαν αυτό μπορεί να εισαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, αναμένουμε ότι οι τιμές για σχεδόν αυτοκίνητα σε άριστη κατάσταση όπως αυτό θα συνεχίσουν να αυξάνουν την αξία τους. Σκέφτεστε να ξοδέψετε το ποσό των 63.000 σε ένα παλιό Civic Type R, ή σχεδόν τα μισά για το νέο;

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Ρεκόρ γύρου στην Suzuka για το Honda Civic Type R

Νέο Honda Civic Type R με μικρές επεμβάσεις

Υβριδικό Honda Civic Type R; Μπορεί και όχι

Advertisement