Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Υβριδικό Honda Civic Type R; Μπορεί και όχι

Ελλάδα 0:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Υβριδικό Honda Civic Type R; Μπορεί και όχι

ΝΕΑ

Υβριδικό Honda Civic Type R; Μπορεί και όχι

ΝΕΑ

Δεν θα μας φανεί απίθανό αν η Honda για την επόμενη γενιά του Civic Type R επιλέξει να συνεχίσει με μια μη υβριδική επιλογή, παρά τις πρόσφατες πληροφορίες για το αντίθετο.

Advertisement
Advertisement

Κάποιες νέες «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες, δείχνουν το έντονα καμουφλαρισμένο (αλλά, προφανώς, εύκολα αναγνωρίσιμο) Type R να κάνει δοκιμές και σε συνέχεια των πληροφοριών που ήθελαν τη Honda να κάνει στροφή προς την υβριδική τεχνολογία για την επόμενη γενιά του κορυφαίου «καυτού» hatchback, υπήρξε επικοινωνία με τον ανώτερο αντιπρόεδρο της Honda Europe, Tom Gardener από το site Auto Express. Ο ίδιος επισήμανε πως δεν έχει ληφθεί η τελική απόφαση για το αν θα έχει υβριδικό προφίλ η επόμενη γενιά του Civic Type R.


«Γνωρίζουμε καλά την εκτίμηση των πελατών μας για το τρέχον μοντέλο και θα πρέπει να εξετάσουμε λεπτομερώς την επόμενη μέρα του για να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί για την επόμενη γενιά. Ακόμα όμως, δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για αυτό», είπε ο Gardener. Όποια κι αν είναι τελικά η απόφαση για τον κινητήρα ή τους κινητήρες του επόμενου Type R, αυτό που ξέρουμε μέχρι στιγμής είναι πως σε μέγεθος θα είναι μεγαλύτερο από το υπάρχον και θα έχει και μεγαλύτερο μεταξόνιο.

Advertisement
Advertisement