Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο λέτε ότι κοστίζει το καλάθι για πικνίκ της DS; (+video)

Ελλάδα 20:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο λέτε ότι κοστίζει το καλάθι για πικνίκ της DS; (+video)

ΝΕΑ

Πόσο λέτε ότι κοστίζει το καλάθι για πικνίκ της DS; (+video)

ΝΕΑ

Η DS Automobiles ιδρύθηκε με βασική αξία της την πολυτέλεια. Και πολυτέλεια δεν σημαίνει μόνο κορυφαίας ποιότητας οχήματα.

Advertisement
Advertisement

Η DS Automobiles δημιούργησε ένα πρακτικό αξεσουάρ για όσους πελάτες της (και όχι μόνο) αρέσκονται να κάνουν εκδρομές με το αυτοκίνητό τους και να γευματίζουν στη φύση κατά τη διάρκεια αυτών.

Για τον λόγο αυτόν οι έμπειροι χειροτέχνες οι οποίοι εργάζονται στο τμήμα DS Design Studio Paris της εταιρείας δημιούργησαν ένα καλάθι φαγητού το οποίο εκτός από τη χωρητικότητα και την πρακτικότητά του διακρίνεται και για την ποιότητά του. Και αυτό σημαίνει και υψηλή τιμή για την απόκτησή του.

Όπως έγινε γνωστό, το καλάθι είναι χειροποίητο στο σύνολο του το κόστος του είναι τουλάχιστον 4.000 ευρώ για την πιο προσιτή δημιουργία του και φτάνει τα 5.000 ευρώ στην πιο προσεγμένη. Στη δεύτερη περίπτωση, το κόστος αυξάνεται επειδή προστίθενται επιπλέον στοιχεία τα οποία κάνουν το πικνίκ μια πιο ενδιαφέρουσα εμπειρία.

Advertisement
Advertisement

Όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι υψηλής ποιότητας. Εξωτερικά, είναι καλυμμένο με δέρμα Nappa και στο εσωτερικό του έχουν τοποθετηθεί επιλεγμένη επένδυση η οποία προστατεύει τα σερβίτσια και τα φαγητά κατά τη μεταφορά τους.

Η εντός διαμόρφωσή του έχει γίνει με τρόπο που να συγκρατούνται αλατιέρα, μπουκάλι κρασιού, ξυδιού, λαδιού, σερβίτσια, πιάτα και ποτήρια για τέσσερα άτομα, βαμβακερές πετσέτες χειρός καθώς και θερμός για να διατηρεί τα υγρά είτε θερμά είτε κρύα, αντίστοιχα, όλα σχεδιασμένα από τον οίκο Guy Degrenne.

Η DS Automobiles δημιούργησε το συγκεκριμένο αξεσουάρ για να τιμήσει τη Γιορτή του Πατέρα η οποία εφέτος στις καθολικές χώρες εορτάζεται στις 19 Μαρτίου. Επίσης, έγινε γνωστό ότι όποιος ενδιαφέρεται να το αποκτήσει μπορεί να το εξατομικεύσει με τον τρόπο που επιθυμεί, επιλέγοντας διαφορετικούς χρωματισμούς ή και εσωτερική χωροταξική διαμόρφωση, φυσικά με το ανάλογο κόστος.