Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

DS 7: Πολυτέλεια, στιλ και άνεση

Ελλάδα 7:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

DS 7: Πολυτέλεια, στιλ και άνεση

ΝΕΑ

DS 7: Πολυτέλεια, στιλ και άνεση

ΝΕΑ

Το νέο DS 7 αναβιώνει το πνεύμα, το απαράμιλλο στιλ, την τεχνολογική υπεροχή και την παροιμιώδη άνεση.

Advertisement
Advertisement

Όταν παρουσιάστηκε η DS στο Διεθνές Σαλόνι του Παρισιού, το 1955, ο κόσμος σταμάτησε για λίγα δευτερόλεπτα να κάνει ό,τι κάνει. Η DS, η «θεά» (εκ του γαλλικού déesse) είχε προσγειωθεί στην αυτοκινητική σκηνή σαν τελετουργικός ιπτάμενος δίσκος από το υπερπέραν των τροχών.

Μερικές δεκαετίες αργότερα, το νέο DS 7 αναβιώνει αυτό το πνεύμα σε μία καμπίνα που αλλάζει τα δεδομένα του ραφιναρίσματος και της απτής πολυτέλειας.

Το DS 7, πλέον στη δεύτερη γενιά του και έχοντας εξασφαλίσει την ένταξή του στο 100% premium τμήμα της αγοράς, ήρθε δυναμικά να ενταχθεί στα πρότυπα της κατηγορίας των πολυτελών C-SUV.

Advertisement
Advertisement

Συνθέτει τη δική του σχεδιαστική γλώσσα, ενσωματώνει κομψότητα και ραφινάρισμα, προωθεί την υψηλή τεχνογνωσία και προτάσσει τις μεγαλύτερες διαστάσεις στην κατηγορία διατηρώντας, μάλιστα μεγάλο χώρο αποσκευών που παραμένει αμετάβλητος είτε στις θερμικές είτε στις Plug-in υβριδικές εκδόσεις.

Με απόδοση από 130 έως 360 ίππους στην έκδοση DS 7 E-TENSΕ 4×4, διαθέτει προηγμένο σύστημα τετρακίνησης επιταχύνοντας στα 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 5,6 δευτερόλεπτα.

Advertisement

Ταυτόχρονα, η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση DS Active Scan Suspension χαλαρώνει τα άκρα σου με μια μοναδική άνεση.

«Σκανάρει» συνεχώς το οδόστρωμα και μέσω μίας κάμερας ελέγχει και προβλέπει κάθε ανωμαλία του και, βάσει των δεδομένων που συλλέγει, γίνονται οι απαραίτητες ρυθμίσεις στο σύστημα ανάρτησης του αυτοκινήτου με σκοπό την αυξημένη άνεση των επιβατών.

Advertisement

Μέσα στο DS 7 βιώνεις τα πολυτελή υλικά, την τεχνολογία «Bracelet» στο δέρμα Nappa, τον περιστρεφόμενο χρονογράφο της B.R.M. που θυμίζει ακριβή ωρολογοποιία και ραφές επενδύσεων σε σχήμα μαργαριταριού.

«Επικοινωνείς» με τα υποσυστήματα μέσω του νέου, διαισθητικού συστήματος infotainment DS Iris System με αφή ή με φυσική ομιλία και ελέγχεις λειτουργίες μέσω της οθόνης 12 ιντσών με εύκολη 3D πλοήγηση.

Advertisement

Πλέον, μπορεί κανείς να προγραμματίσει το ραντεβού του σε μία αντιπροσωπεία DS και να επωφεληθεί από τα Προνόμια Ανταλλαγής. Η προθεσμία είναι μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: DS 7 E-TENSE 4×4 300
DS: Premium Upgrade με προνόμια αγοράς
Η DS ετοιμάζει την ηλεκτρική της ναυαρχίδα