Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει το υβριδικό Nissan Juke στην Ελλάδα;

Ελλάδα 7:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πόσο κοστίζει το υβριδικό Nissan Juke στην Ελλάδα;

ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει το υβριδικό Nissan Juke στην Ελλάδα;

ΝΕΑ

Το δυναμικό σε στιλ Juke αποκτά μια νέα προοπτική χάρη στη νέα υβριδική έκδοση με τους 145 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Για όσους ενδιαφέρονται για ένα κόμπακτ SUV με πολύ ιδιαίτερη σχεδίαση και υβριδική τεχνολογία η Nissan ανακοίνωσε την διάθεση του υβριδικού Juke στην χώρα μας.

Στο εξής πολύ πάνω από την έκδοση βενζίνης 1.0 με τους 114 ίππους (από 22.400 ευρώ) έρχεται να τοποθετηθεί το υβριδικό Juke που συνδυαστικά αποδίδει 145 ίππους και 148 Nm ροπής.

Συγκεκριμένα, ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας 1.600 κ.εκ. βενζίνης με ισχύ 95 ίππων συνδυάζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ και στάνταρ αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων για χαμηλή κατανάλωση και βέλτιστες επιδόσεις. Επιπρόσθετα το Juke Hybrid προσφέρει δυνατότητα περιστασιακής ηλεκτροκίνησης σε ταχύτητες έως 50 χλμ./ώρα.

Advertisement
Advertisement

nissan juke hybrid

Η τυποποιημένη κατανάλωση είναι στα μόλις 5,1 λίτρα ανά 100 χλμ. με εκπομπή CO2 στα 115 γρ./χλμ. και τελική ταχύτητα στα 166 χλμ./ώρα. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην σχετική μας πρώτη επαφή στο εξωτερικό, σύντομα και η ελληνική δοκιμή.

Το υβριδικό Juke προσφέρεται σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού. Στην N-Connecta (από 31.900 ευρώ) και στην Techna (από 35.900 ευρώ).

Advertisement

Η λίστα με τα στοιχεία εξοπλισμού είναι υπέρ-πλήρης και έχει σχεδόν τα πάντα με όλες τις ανέσεις ασφάλειας και άνεσης συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων συστημάτων υποβοήθησης.

Μεταξύ άλλων η Techna προσφέρει -επιπλέον της N-Connecta- διχρωμία αμαξώματος, σύστημα πλοήγησης, ηχεία BOSE Personal με 2 ηχεία στο προσκέφαλο του οδηγού & 2 ηχεία πίσω & 2 twitter εμπρός & ενισχυτή, ατμοσφαιρικό φωτισμό καμπίνας, ελαστικά 225/45 με ζάντες αλουμινίου 19″ (αντί 17″), τα συστήματα Lane Keep Assist, Traffic Jam Pilot, PRO PILOT 1, Blind Spot Intervention κ.α.

Advertisement

nissan juke hybrid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Nissan Qashqai: Μπορεί να είναι ηλεκτρικό; (+video)
Nissan Ariya: Ήρθε στην Ελλάδα (+τιμές)
e-Power, πώς λειτουργεί το σύστημα της Nissan; (+video)