Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει το απόλυτο GT-R Nismo;

Ελλάδα 15:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίζει το απόλυτο GT-R Nismo;

ΝΕΑ

Πόσο κοστίζει το απόλυτο GT-R Nismo;

ΝΕΑ

Λίγους μήνες μετά την Ιαπωνία, η κορυφαία έκδοση του GT-R αρχίζει να πωλείται και στην Ευρώπη. Το supercar με τη σφραγίδα της Nismo θα είναι διαθέσιμο από την 1η Νοεμβρίου, οπότε η Nissan ανακοίνωσε τις τιμές για τις σημαντικότερες αγορές της. Αυτές είναι η Γερμανία, η Γαλλία και η Μ. Βρετανία. Στις δύο πρώτες το ανανεωμένο GT-R Nismo κοστίζει 184.950 ευρώ και στην τελευταία 149.995 λίρες. Η ελληνική αντιπροσωπεία δεν έχει βγάλει τιμή, αν το έκανε όμως θα έπρεπε να υπολογίζουμε ένα ποσό γύρω στα 250.000-300.000 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Ο γνωστός turbo 3.8 V6 αποδίδει για την περίσταση 600 ίππους, ενώ η ροπή των 66,5 kgm περνά σε όλους τους τροχούς μέσω του 6τάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Ο βελτιωμένος κινητήρας συνοδεύεται στο GT-R Nismo από επανασχεδιασμένο αεροδυναμικό πακέτο που παράγει περισσότερη κάθετη δύναμη.

2017-nissan-gt-r-nismo-prices-3

Advertisement
Advertisement

Οπτικά, το αυτοκίνητο των 4,69 m. ανανεώθηκε σε μικρό βαθμό, με νέο εμπρός προφυλακτήρα από ανθρακόνημα, γρίλια «V-motion» μεγαλύτερης επιφάνειας για βελτιωμένη ψύξη του κινητήρα. Επεμβάσεις έχουν γίνει επίσης στο εσωτερικό (ο πίνακας οργάνων, το τιμόνι και το υποβραχιόνιο έχουν επενδυθεί με αλκαντάρα) αλλά και σε σημείο όπου δεν εντοπίζονται με την πρώτη ματιά, όπως στην ανάρτηση.

2017-nissan-gt-r-nismo-prices-2

Δείτε στο ακόλουθο εντυπωσιακό video, ένα GT-R με 1.380 ίππους να σπάει το ρεκόρ για το ταχύτερο ντριφτάρισμα με 305 km/h!

Advertisement