Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο αξίζει το Ford F-150 RaptorTRAX του Κεν Μπλοκ;

Ελλάδα 22:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πόσο αξίζει το Ford F-150 RaptorTRAX του Κεν Μπλοκ;

ΝΕΑ

Πόσο αξίζει το Ford F-150 RaptorTRAX του Κεν Μπλοκ;

ΝΕΑ

Το απόλυτο «όπλο» για να διασχίζεις τις πιο δύσβατες χιονισμένες διαδρομές. Ήταν του αείμνηστου Αμερικανού οδηγού και έχει ερπύστριες.

Advertisement
Advertisement

Ο Κεν Μπλοκ είχε στην κατοχή του μερικά… υπερβολικά αυτοκίνητα που ταίριαζαν στο στυλ, το ταπεραμέντο και την οδηγική του προσωπικότητα. Ένα εξ αυτών, ήταν αυτό το turbo Ford F-150 RaptorTRAX το οποίο τώρα πωλείται από την LBI Limited.

Το μοναδικό αυτό pickup πρωταγωνίστησε στην ταινία μικρού μήκους «Ken Block’s RaptorTRAX Shredfest Zak Hale & Ethan Deiss». Η κατασκευή του βασίστηκε στο απλό Ford F-150 του 2009, αλλά τροποποιήθηκε τόσο ώστε να μοιάζει με την έκδοση Raptor του 2013.

Η πιο σημαντική αλλαγή που υπέστη ήταν ο κινητήρας, με έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 Boss των 6,2 λίτρων να αντικαθιστά τον ορίτζιναλ.

Advertisement
Advertisement

Το αποτέλεσμα αυτής της μετατροπής απέφερε 650 ίππους με την κίνηση να μεταδίδεται και στους τέσσερις… τροχούς μέσω ενός αυτόματου 6τάχυτου κιβωτίου.

Τροχούς δεν τους λες, είναι ουσιαστικά ερπύστριες Mattracks 105M1-A1 οι οποίες συνδέονται με ελατήρια της King. Όλα αυτά, συνδυασμένα με περαιτέρω aftermarket μέρη που δημιουργούν αυτό το «θηρίο» με το οποίο κατακτάς και τις… Άλπεις.

Advertisement

Η εμφάνιση δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού ο Κεν Μπλοκ είχε προχωρήσει σε ουκ ολίγες μετατροπές στους προβολείς, τα φανάρια, το ηχοσύστημα και τα καθίσματα τα οποία είναι της Recaro με ένα roll cage γύρω τους.

Advertisement

Τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει αυτό το θηριώδες Ford F-150 δεν έχουν γνωστοποιηθεί. Ωστόσο, το αγροτικό έχει κάνει σέρβις, του έχει τοποθετηθεί νέα μπαταρία και έχει γίνει εξονυχιστικός έλεγχος τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Όλα απαραίτητα για να καταφέρει μπορέσει η LBI Limited να το πουλήσει κοντά 200.000 δολάρια! Αρκετά υψηλή τιμή για να κάνεις εντύπωση στα βουνά και τα χιονοδρομικά κέντρα.

Advertisement

Εκτός αν οι ικανότητες και η ανάγκη σου για αδρεναλίνη φτάνουν σε επίπεδο «Κεν Μπλοκ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: