Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσες Mustang Mach-E έχει κατασκευάσει η Ford;

Ελλάδα 10:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πόσες Mustang Mach-E έχει κατασκευάσει η Ford;

ΝΕΑ

Πόσες Mustang Mach-E έχει κατασκευάσει η Ford;

ΝΕΑ

Η Mustang Mach-E παρουσιάστηκε πριν από δύο χρόνια και προκάλεσε πολλά σχόλια, είτε θετικά είτε αρνητικά. Ωστόσο, η εμπορική πορεία της είναι καλή, όπως αποδεικνύεται από τις πωλήσεις της και από τον ρυθμό παραγωγής της.

Advertisement
Advertisement

H Mustang Mach-E κατασκευάζεται στα εργοστάσια της Ford στην Κίνα και στο Μεξικό και πλέον διατίθεται σε 37 χώρες ανά τον κόσμο, από τις 22 που ήταν αρχικά. Η ζήτηση γι’ αυτή αυξάνεται κάτι που συμβαίνει και για τον όγκο παραγωγής της.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι κατασκευάστηκε η 150.000ή Mustang Mach-E, γεγονός που γιορτάστηκε με ενθουσιασμό, καθώς αυτό έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα (διετία) και με το πρόβλημα της έλλειψης ημιαγωγών να συνεχίζει να υφίσταται.

Advertisement
Advertisement

Τα στελέχη της Ford έχουν θέσει ως στόχο να κατασκευάζουν ετησίως 270.000 Mach-E όταν θα εξομαλυνθεί η κατάσταση. Επίσης, έχουν ορίσει ότι στο τέλος του 2023 θα κατασκευάσουν 600.000 αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, όλων των μοντέλων της, με απώτερο στόχο να φτάσει η συνολική ετήσια παραγωγή τους τις 2.000.000 μονάδες στο τέλος του 2026.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν, η Ford βρέθηκε στη δεύτερη θέση των πωλήσεων αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην αμερικανική αγορά, με την Tesla να κρατά τα πρωτεία. Η ζήτηση για την Mach-E είναι διαρκώς αυξανόμενη και (η Ford) έχει αρχίσει να αναβαθμίζει το εργοστάσιό της που βρίσκεται στη λατινοαμερικανική χώρα με σκοπό να ανταποκριθεί σε αυτή αλλά και να το εκσυγχρονίσει.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ford: Αναβάθμιση για την Mustang Mach-E
Ford: Ηλεκτροκίνηση για όλους
Ταξιδεύοντας με την Ford Mustang Mach-E (+video)

 

Advertisement