Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσα θα δίνατε για έναν κινητήρα 800 ίππων;

Ελλάδα 20:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πόσα θα δίνατε για έναν κινητήρα 800 ίππων;

ΝΕΑ

Πόσα θα δίνατε για έναν κινητήρα 800 ίππων;

ΝΕΑ

Στο Ιλινόι των ΗΠΑ διατίθεται προς πώληση ένας Hellcat V8 κινητήρας από κάποιο μοντέλο της Dodge, ως μεταχειρισμένος και φαίνεται πως είναι ευκαιρία.

Advertisement
Advertisement

Μιλάμε για το V8 που ήταν τοποθετημένος κάτω από το εμπρός καπό ενός Dodge Challenger SRT Hellcat σύμφωνα με τον πωλητή του.

Η αγγελία είναι αναρτημένη στο eBay από μια εταιρεία που ειδικεύεται στην πώληση όλων των ειδών ανταλλακτικών από μοντέλα της Dodge και της Ford. Μιλάμε για ένα κινητήρα που στο Challenger SRT Hellcat του 2022 απέδιδε 717 ίππους. Είναι ένα υπερτροφοδοτούμενο V8 HEMI (που αναφέρεται στο σχήμα του θαλάμου καύσης) σύνολο με χωρητικότητα 6,2 λίτρων του οποίου η μέγιστη τιμή της ροπής είναι 889 Nm.

«Πακέτο» με την πώληση είναι και η καλωδίωση αλλά και η κεντρική μονάδα για τη διαχείριση του καυσίμου αλλά και της λειτουργίας του κινητήρα γενικότερα. Στη δυνατότερή του εκδοχή, ο κινητήρας αυτός απέδιδε 807 ίππους και μπορούσε να κάνει το Challenger (στην έκδοση Demon) ικανό για χρόνο 10,5 δευτερολέπτων στο «400άρι». Στην αγγελία αναφέρεται πως το μοτέρ λειτουργεί άριστα και η τιμή πώλησης είναι τα 12.800 ευρώ– τα οποία είναι μάλλον λίγα για να αγοράσει κανείς τις προοπτικές απόδοσης ενός εξαιρετικού V8.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Dodge Charger των Ringbrothers, κόβει την ανάσα! (+video)
RAM TRX Hellcat «κονταροχτυπιέται» με Corvette C8 (video)
Άλλους 8 superchargers τοποθετεί η Tesla στην εθνική οδό – Πότε μπαίνουν σε λειτουργία

 

 

Advertisement

 

 

Advertisement