Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσα χρήματα ξόδεψε η Kim Kardashian για τη Lamb-Bo;

Ελλάδα 15:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πόσα χρήματα ξόδεψε η Kim Kardashian για τη Lamb-Bo;

ΝΕΑ

Πόσα χρήματα ξόδεψε η Kim Kardashian για τη Lamb-Bo;

ΝΕΑ

Η διάσημη περσόνα αποκάλυψε πόσα χρήματα έδωσε για να ντύσει τη Lamborghini Urus της με γούνα.

Advertisement
Advertisement

Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της Kim Kardashian είναι το καλοκαίρι του 2021, όταν λάνσαρε τη νέα κολεξιόν εσωρούχων της και ταυτόχρονα αποκάλυψε και τη Lamborghini Urus, την οποία έντυσε κυριολεκτικά ολόκληρη με γούνα. Αυτό είναι το ίδιο ύφασμα που χρησιμοποιεί και στα δικά της προϊόντα και δεν αποκλείεται να της είχε μείνει… αρκετό στην αποθήκη.

Να θυμίσουμε ότι η Kim δεν παρέλειψε να επιστρατεύσει όλη της τη φαντασία, κάνοντας ένα λογοπαίγνιο με την ονομασία του μοντέλου. Ειδικότερα, αποκάλεσε το αυτοκίνητό της “Lamb-oh” (όπου Lamb σημαίνει “αρνί”). Μάλιστα, τώρα αποκάλυψε στη The Sun πόσα χρήματα χρειάστηκαν να ξοδευτούν για να έχει αυτό το αποτέλεσμα η Lamb-Bo. Αναλυτικότερα, η διάσημη περσόνα έδωσε περίπου 70.000 ευρώ για τυλίξει ολόκληρη την Urus με αυτή την ολόλευκη γούνα. Φυσικά αυτά είναι πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά που έδωσε για να βάψει τα αυτοκίνητα της ένα συγκεκριμένο και ιδιαίτερο χρώμα.

Advertisement
Advertisement

Υπενθυμίζεται πως το πρώτο και μοναδικό SUV της Sant’Agata Bolognese κινείται από έναν V8 twin-turbo απόδοσης 650 PS και 850 Nm ροπής. Η επιτάχυνση στα πρώτα 100 χλμ./ώρα «έρχεται» σε 3,6 δλ., το 0-200 χλμ./ώρα αποτελεί υπόθεση 12,8 δλ. και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 305 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτσι καληνυχτίζει η Kim Kardashian
Αυτή είναι η Rolls Royce Cullinan της Khloe Kardashian
Η νέα Cadillac Escalade της Kim Kardashian