Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσα άτομα χωρούν στο πορτμπαγκάζ των νέων ηλεκτρικών Honda;

Ελλάδα 23:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσα άτομα χωρούν στο πορτμπαγκάζ των νέων ηλεκτρικών Honda;

ΝΕΑ

Πόσα άτομα χωρούν στο πορτμπαγκάζ των νέων ηλεκτρικών Honda;

ΝΕΑ

Τα e:NP2 και e:NS2 της Honda είναι τόσο ευρύχωρα που φορτώνουν… κόσμο και κοσμάκη στον αποθηκευτικό χώρο.

Advertisement
Advertisement

Τα νέα αμιγώς ηλεκτρικά SUV-κουπέ της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα διατεθούν σύντομα προς πώληση. Έτσι, η εταιρεία αποφάσισε να επιδείξει το εξαιρετικά ευρύχωρο εσωτερικό τους.

Η Honda θέλοντας να αποδείξει πόσο πρακτικά μπορούν να γίνουν τα δύο νέα της μοντέλα, έφερε έξι αθλήτριες ρυθμικής γυμναστικής, οι οποίες… διπλώθηκαν και χώρεσαν στα πορτμπαγκάζ.

Τα e:NP2 και e:NS2 παρουσιάστηκαν ως πρωτότυπα νωρίτερα μέσα στο 2023 στην έκθεση Auto Shanghai και θα πωλούνται επίσημα από τις κινεζικές αντιπροσωπείες στις αρχές του 2024. Αυτό σημαίνει, ότι η επίσημη παρουσίασή τους θα πραγματοποιηθεί λίαν συντόμως.

Advertisement
Advertisement

Οι διαφορές μεταξύ των δύο μοντέλων αναμένεται να είναι πολύ μικρές και ακόμα και αυτές, θα αφορούν κατά κύριο λόγο το σχεδιαστικό κομμάτι. Ουσιαστικά, τα δύο αυτοκίνητα θα διαφέρουν στη μάσκα και στη γραμμή σχεδίασης των προβολέων.

Στο σύνολό τους ωστόσο δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικό, και τα δύο είναι SUV-κουπέ. Η Honda όμως, για να αποδείξει ότι η χαμηλωμένη οροφή δεν θα επηρεάσει την πρακτικότητά τους, ζήτησε από έξι ευλύγιστες κοπέλες να στριμωχτούν, όπως και έκαναν, αναδιπλώνοντας εαυτόν.

Advertisement

Παρότι δεν γίνεται ξεκάθαρο από τις φωτογραφίες ποιο από τα δύο μοντέλα χρησιμοποιήθηκε για τη διαφήμιση, δεν είχε καμία σημασία για τις αθλήτριες, διότι το εσωτερικό είναι πανομοιότυπο.

Advertisement

Όσον αφορά το κόκπιτ, τα δύο πρωτότυπα φέρονται να έχουν μίνιμαλ σχεδίαση στο καντράν με μία μεγάλη οθόνη infotainment στη μέση.

Η Honda ακόμα δεν έχει αποκαλύψει την απόδοση των e:NP2 και e:NS2, αλλά αναμένεται να στηριχθεί στην πλατφόρμα του e:N Architecture F, ενώ θα είναι πιο ισχυρά από τους προκατόχους τους.

Αφού αποκαλυφθούν επίσημα, η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία πρόκειται να φέρει ένα παραδοσιακό SUV στην αγορά, πάλι το 2024.

Advertisement

Συνεχίζοντας, το 2025 σκοπεύει να κατασκευάσει ένα αμιγώς ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο το οποίο θα στηρίζεται στο κόνσεπτ του e:N GT.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda e:Ny1: Με νέα σχεδιαστική ταυτότητα
Γιατί μπήκαν τίτλοι τέλους στη συνεργασία Honda-GM;
Οδηγούμε το νέο Honda CR-V στην Βρετανία