Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως σας φαίνεται η νέα BMW Σειρά 7 με αυτό το look;

Ελλάδα 10:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως σας φαίνεται η νέα BMW Σειρά 7 με αυτό το look;

ΝΕΑ

Πως σας φαίνεται η νέα BMW Σειρά 7 με αυτό το look;

ΝΕΑ

Η νέα ναυαρχίδα της ΒΜW βρίσκεται πολύ κοντά στην επίσημη παρουσίασή της. Και κάποιοι ανεξάρτητοι σχεδιαστές μας δίνουν μερικές μάλλον ακριβείς εκτιμήσεις για το πως θα είναι στην τελική της μορφή.

Advertisement
Advertisement

Η BMW ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο κορυφαίο μοντέλο της, την ανανεωμένη Σειρά 7 η οποία θα παρουσιαστεί και επίσημα στα μέσα της χρονιάς. Ήδη πάντως έχει προετοιμαστεί το έδαφος για την παρουσίαση της ηλεκτρικής εκδοχής του αυτοκινήτου, της i7, η οποία θα εμφανιστεί πρώτη, μέσα στον επόμενο μήνα.

Για τη νέα Σειρά 7, η γνωστή ιστοσελίδα Kolesa.ru, η οποία έχει πάντα έγκυρες πληροφορίες και κάνει σχεδόν ακριβείς εκτιμήσεις, μας δίνει μία πρώτη γεύση για το πως θα είναι στην τελική της μορφή.

Το σχέδιο αυτό βασίζεται σε κάποιες διαρροές και teasers της ίδιας της εταιρίας, αλλά και σε φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί με τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν στις δοκιμές, κάτω από βαρύ καμουφλάζ.

Advertisement
Advertisement

Αν όντως επικρατήσει αυτό το σχέδιο, η νέα 7 Series θα είναι αρκετά διαφορετική από την υπάρχουσα, με τις μεγαλύτερες διαφοροποιήσεις να εντοπίζονται στην μάσκα. Εκεί υπάρχουν κάποια πολύ λεπτά φωτιστικά σώματα, και τα γνωστά “νεφρά” της BMW, τα οποία και εδώ είναι μεγάλα και με νέο σχεδιασμό.

Γενικά αυτό το σχέδιο αναμένεται να προκαλέσει αρκετές συζητήσεις μεταξύ των φίλων της εταιρίας, κάτι αντίστοιχο που έγινε με τις M3/M4.

Advertisement

Το πίσω μέρος είναι πάντως πιο συγκρατημένο και πιο κοντά στον χαρακτήρα μιας σοβαρής λιμουζίνας πολυτελείας. Όσο για τα μηχανικά μέρη, δεν γνωρίζουμε πολλά ακόμα πέρα από το ότι η ηλεκτρική i7 θα βρίσκεται κάπου κοντά στα 600 άλογα, νούμερο που θα είναι αρκετά κοντινό από την κορυφαία έκδοση με συμβατικό κινητήρα V8, την 760ι.

Για περισσότερες και πιο ακριβείς πληροφορίες αλλά και για την τελική μορφή του σχεδίου που φαίνεται να ξυπνά και πάλι αρκετό “θόρυβο” γύρω από τις αισθητικές επιλογές της BMW θα χρειαστεί να περιμένουμε λιγότερο από ένα μήνα, όταν θα παρουσιαστεί και επίσημα –και σε πρώτη φάση- η ηλεκτρική i7.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Teaser για την BMW M3 Touring (+video)
Επίσημο teaser για την BMW iX1
Πρώτες εικόνες από τη BMW i7