Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως θα ήταν μία «καυτή» έκδοση του Hyundai Sonata;

Ελλάδα 12:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως θα ήταν μία «καυτή» έκδοση του Hyundai Sonata;

ΝΕΑ

Πως θα ήταν μία «καυτή» έκδοση του Hyundai Sonata;

ΝΕΑ

Το Hyundai Sonata αποκτά μία σαφώς πιο σπορ και ελκυστικότερη εμφάνιση που όμως αποτελεί απλά μία ψηφιακή δημιουργία.

Advertisement
Advertisement

Λόγω της άριστης σχέσης τιμής/ποιότητας αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα σεντάν μοντέλα, κυρίως σε αγορές εκτός Ευρώπης, όπως Νότια Κορέα, Ρωσία και ΗΠΑ.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια, κάποιοι δεν ικανοποιούνται από την σχεδίαση του αμαξώματος, όπως ο ανεξάρτητος σχεδιαστής «when_iwas20yearsxld» που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τη δική του άποψη περί μίας χάτσμπακ έκδοσης του Sonata.

Όπως παρατηρούμε στην ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, προφανώς κατά τη δημιουργία του μοντέλου, ο καλλιτέχνης εμπνεύστηκε από φωτογραφίες της τρέχουσας γενιάς του, προσθέτοντας αρκετές σπορ λεπτομέρειες. Σε ένα παράλληλο σύμπαν, το «σκληροπυρηνικό» Sonata θα μπορούσε να αποτελεί έναν αξιόλογο αντίπαλο των VW Golf GTI και Ford Focus ST. Επιστρέφοντας στην πραγματικότητα να αναφέρουμε ότι το νέας γενιάς Sonata βασίζεται στο πρωτότυπο τετράθυρο κουπέ Le Fil Rogue, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2018. Βασίζεται στη νέα πλατφόρμα N2, που υποστηρίζει και σύστημα τετρακίνησης, ενώ αποτελεί το πρώτο μοντέλο παραγωγής της Hyundai  που υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «Sensuous Sportiness».