Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Hyundai Sonata N-Line

Ελλάδα 12:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο Hyundai Sonata N-Line

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο Hyundai Sonata N-Line

ΝΕΑ

Ένα video που μάλλον ανέβηκε στο διαδίκτυο από λάθος καθώς εξαφανίστηκε για λίγα λεπτά δείχνει κάθε λεπτομέρεια του αναμενόμενου νέου Hyundai Sonata N-Line

Advertisement
Advertisement

Η Hyundai είχε ανακοινώσει τη δημιουργία της σπορ έκδοσης N-Line του νέου Sonata από την προηγούμενη χρονιά όμως είναι η πρώτη φορά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας εικόνες από το τελικό μοντέλο παραγωγής, ακόμα και αν αυτές φαίνεται πως δημοσιοποιήθηκαν κατά λάθος.

Η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται για εικόνες που διέρρευσαν αλλά για screen shots που κατάφερε να απαθανατίσει το Korean Car Blog από video που ανέβηκε για λίγα μόλις λεπτά στο διαδίκτυο, προφανώς από κάποιο λάθος. Ωστόσο οι φωτογραφίες δείχνουν με κάθε λεπτομέρεια την εικόνα του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού της έκδοσης N-Line του νέου Sonata. Όπως ήταν αναμενόμενο η αισθητική έχει το δυναμικό ύφος που αρμόζει σε μια σπορτίφ έκδοση. Ο εμπρός προφυλακτήρας έχει μεγάλους, τονισμένους αεραγωγούς και στην κυψελωτή μάσκα δεσπόζει το λογότυπο N-Line ενώ η πίσω ξεχωρίζει η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης. Χαρακτηριστικοί της έκδοσης είναι και οι μεγάλοι τροχοί 19 ιντσών με τη νέα ειδική σχεδίαση.

Hyundai Sonata N-Line

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό οι διαφορές σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις αφορούν κάποιες λεπτομέρειες του διάκοσμου όπως για παράδειγμα τα λογότυπα N-Line στα καθίσματα και το τιμόνι αλλά και τη διακριτική κόκκινη ραφή στις δερμάτινες επενδύσεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν το Sonata N-Line θα κινείται από ένα υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.5 lt με 290 ίππους και 43 χλγμ ροπής που θα συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη οκτώ σχέσεων.

Hyundai Sonata N-Line

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Έρχεται το νέο σπορ κεντρομήχανο Hyundai

Το ανανεωμένο Hyundai i30 N δοκιμάζεται στο “Ρίνγκ”

Advertisement

To ηλεκτρικό Hyundai Κona ξεπερνά τις 100.000 πωλήσεις

 

 

Advertisement